Små ting kan skabe stor glæde

Forleden dag fik Vigga sig et nyt taburetsæt og omend det skabte glæde, så gjorde papkassen det ankom i altså også! Viggas mama lavede en bus til hende og de brugte længe på at dekorere den, imens jeg lavede mad. Det var skønt at se hvordan hun hyggede sig og jeg er vild med at sådan en simpel ting kan skabe så meget glæde og sjov leg!

bus

2 Comments

 1. maj 21, 2014 / 4:29 pm

  Store papkasser er bare lykken. Da vi fik ny grill i sommerhuset fulgte der en kæmpe Weber papkasse med. Min svoger lavede derefter et pap-legehus i fineste stil. Det bringer stadigvæk stor lykke, når vejret ikke er til at lege udendørs.

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 27, 2014 / 7:57 am

   Det er så skønt at så simple ting bringer så stor glæde. Er sikker på at Vigga også ville elske et pap-hus 😀 Smadder dog idé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.