Halloween

Vigga har inviteret sin kusine og underbo til Halloween fest, på lørdag. Hun har rigtig flottet sig og har sendt invitation og det hele afsted (okay, måske har hendes mødre hjulpet lidt). Halloween er egentlig ikke noget, som Ea og jeg går særligt op i. Men nu har vi lavet græskar, Halloween pynt mm. og så er det egentlig meget hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af det for Viggas skyld. 
Nu er børnene henholdsvis knap 2, 3 og 4 år og derfor skal det heller ikke være det helt vilde gilde. Vi har snakket om at komme lidt frugtfarve i vand og servere grønne “drinks”. Jeg har også søgt inspiration på nettet og tror jeg vil kaste mig ud i at, bage et par spøgelsespizzaer og, lave maregensspøgelser. Derudover har Ea planer om at printe nogle græskar, spøgelser osv. ud, som pigerne kan klippe lidt i og tegne på.
Har i, eller skal i holde, Halloween? Er det en “højtid” som i gør noget særligt ud af? 

Share:

3 Comments

  1. november 1, 2013 / 6:57 pm

    Jeg synes alle tre ideer du har fundet frem ser overskuelige og virkelig søde ud… Jeg ville ønske jeg kunne kaste mig ud i dem med det samme :0)

  2. Mette D
    november 1, 2013 / 7:28 pm

    Slet ik, eller det vil sige vi har snittet en del græskar som pynter på trappen ;). Men det ser skønt ud det I har lavet. Var også lige forbi marens blog, i gør noget ud af det i Kbh 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.