En tur i Knuthenborg Safaripark

Jeg har siden jeg var helt lille været i Knuthenborg Safaripark et utal af gange sammen med min familie. Vi har rigtig mange traditioner forbundet med turen og det er smadder hyggeligt. Vi startede altid med at køre fordi Guldbageren i Sakskøbing, hvor vi købte morgenbrød. Derefter gik turen til Knuthenborg, hvor vi kørte ind til den store legeplads, hvor vi kunne spise morgenmad ved bænkene og børnene kunne lege. Når vi havde spist og alle var klar kørte vi rundt i parken. Vi skulle se det hele; en tur ind til tigerne, gederne skulle klappes, girafferne skulle ses og så skulle vi selvfølgelig give aberne spagetti i abe-bussen. Åh, hvor jeg elskede det! Vi havde altid frokost med hjemmefra og der var mange skønne steder man kunne nyde sin medbragte mad. Vores favoritsted var fugleparadiset. Vi sluttede altid vores dag af med en tur i Småland, hvor man kunne prøve en masse små og sjove forlystelser…

10366121_10203473963998610_6651541062955478360_n

Jeg selv som lille

Siden dengang har Knuthenborg forandret sig meget og så alligevel slet ikke. Ea, Vigga, mine bedsteforældre og jeg selv var en tur dernede i fredags og… Der er flyttet nye dyr ind i parken og andre er flyttet ud. Aberne spiser ikke længere spagetti. Småland og den gamle legeplads er blevet revet ned til fordel for en vandlegeplads og den skønneste og sjoveste naturlegeplads, jeg nogensinde har set, og til Viggas store fornøjelse er der også kommet en hoppepude. Og så er der aller nyeste skud på stammen; Danmarks længste, højeste og stejleste vandrutsjebane “Congo Splash”. Omend der var mange forandringer, så er det fantastiske ved Knuthenborg bevaret. Der er en stemning, en hygge og en anderledes måde at opleve dyrene på som jeg bare er vild med. Det tager mig tilbage til min barndom og jeg ønsker at Vigga skal få de samme oplevelser som jeg selv har haft dernede. Jeg er opvokset på sydsjælland og derfor noget tættet på knuthenborg end København. Men jeg kører gerne de 2 timer derned for det er altså det værd. Vi var også afsted med Vigga sidste år og det var også en skøn tur. Vi ser allerede frem til den næste…. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share:

2 Comments

  1. maj 19, 2014 / 6:35 am

    Elsker Knuthenborg. Da jeg var barn var det hvert år på fars dag at morfar tog børn og børnebørn med. Så skønt og nød det i stor stil. Det er meget få gange vi er rendt ind i regnvejr og der er altså ikke noget bedre end at være afsted i solskin og få frokost og kage i det fri.

  2. Karen Elisabeth
    maj 19, 2014 / 9:27 am

    Der er bare noget ved dyreparker/zoos…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.