Den dejligste sommerdragt

Sidste år købte vi den skønneste sommerdragt fra Mini Rodini til Vigga. Dragten var tydeligt behagelig for Vigga at bevæge sig rundt i, men også dejlig baggy og luftig at have på, på de helt varme dage. Forleden dag sad jeg så og kiggede lidt rundt på nettet og faldt over dragten i hendes størrelse – dog i en anden farve, men det betyder ikke så meget… Klikkede den straks hjem og i går lå den i postkassen. Der skal ikke meget mere end et godt tilbud til at gøre mig glad og så glæder jeg mig til, at Vigga skal bruge den nye dragt 🙂

Dragten fandt jeg lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 Comments

 1. Ea Normann
  maj 14, 2014 / 12:50 pm

  Hun ser så dejlig ud i den dragt, og så klæder de klare farver hende

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 14, 2014 / 1:21 pm

   Tak Ea og jeg er helt enig. De klare farver klæder hendes kulør rigtig, rigtig godt 🙂

 2. maj 14, 2014 / 1:06 pm

  Ej den ser da også lækker ud. Ihhhh den må jeg lige ind og tjekke ud til Liva. Måske hun også skule have sådan en 🙂

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 14, 2014 / 1:22 pm

   Jeg kan kun anbefale den! Sidste år nåede Viggas kun lige at blive vasket før den kom på igen 🙂

 3. maj 14, 2014 / 5:02 pm

  Tak for tippet med dragten! 🙂 Tror også Alvin må have den !

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 15, 2014 / 8:51 am

   Det var skam så lidt 😀 Og jeg er sikker på at han ville se skøn ud i den! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.