Photo Challenge: Dine 3 yndlingssange lige nu

Puh ha. Det her photo challenge er godt nok noget helt andet end, hvad jeg sædvanligvis blogger om. I dag skal det så handle om mine 3 yndlingssange og den er faktisk ikke så svær. Jeg har de sidste år været meget optaget af dansk musik og danske kunstere. Det er efterhånden meget sjældent, at jeg hører udenlandsk musik som jeg bryder mig om. Måske er jeg blevet lidt gammel ellers er kvaliteten virkelig faldet. Når jeg kigger på top lists på Spotify, så gider jeg ikke engang forsøge at lytte til sange med titler som “my nigga”, “Trumpsta” og “Talk dirty”.
Nå men..

Mine 3 yndlingssange lige nu er:

1. Marie Key: Uden forsvar
2. Marie Key: Uopnåelig
3. Burhan G : Kalder mig hjem

Den sidste er en smule pinlig. Der skal ikke grines derude 😉

Share:

2 Comments

  1. Anonymous
    november 4, 2013 / 6:09 pm

    Jeg er også virkelig glad for dansk musik, især hvor kunstneren er god til at bruge sproget, så jeg bliver så glad når jeg finder god musik på dansk 🙂
    Johanne

  2. november 6, 2013 / 6:43 pm

    Uhh… Det er også nogle gode dejlige sange Marie Key laver. Burhan G plejer jeg ikke at høre, så kender ikke dit pinlige nummer, haha…. Kan ikke huske, om I kender “Folkeklubben”. Det er dem der har lavet “Fedterøv”, som I måske kender fra radioen. De er altså også rigtig gode. Vi så dem live på Christiania, og det var så fedt. Rigtig gode tekster – og så er det dansk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *