Barneliv

Share:

3 Comments

 1. november 7, 2013 / 7:33 pm

  Ihh, hun er altså for kær – specielt med alle de smukke krøller…

 2. november 7, 2013 / 10:10 pm

  Åh, nogle skønne billeder!!

 3. november 9, 2013 / 12:30 pm

  Hej Louise og Ea!

  Hvor er Vigga bare sød på de her billeder! Det er en yndig datter i har 🙂
  Jeg læste i eksperimenterede med LCHF for et par uger siden her på bloggen og tænkte på hvordan det gik med det? Hvis det er ok jeg lige kommer med min egen erfaring (og lidt reklame for min blog med opskrifter der er baseret på den erfaring), så er det at en kost med ren lchf er for svær at følge i en travl hverdag både ift tid, tilberedning og mæthed. Jeg blev træt og svimmel uden kulhydrater! Har i oplevet det?
  Det endte med at jeg lidt har lavet min egen version af det hele med en kost der passer til mig, måske kunne i finde lidt inspiration 🙂 Den er måske 75% baseret på LCHF med kød, grønt, nødder, avocado og skyr. Derudover har jeg valgt at inkludere glutenfri havregryn, knækbrød, brune ris og forskellige rawbarer, frugt, lidt musli og chokolade hvis trangen melder sig 😉

  Hav en dejlig weekend alle 3 🙂

  Hilsen Anna
  thewonderwomanwannabe.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.