En tur på stranden og lidt om beliggenhed

Vigga og hendes mama har i dag været en tur på stranden med Viggas moster og kusine. Selv har jeg weekend vagt og har derfor været på arbejde fra 11-18, så jeg har ikke rigtig kunne deltage, men de andre har vidst hygget sig! 🙂

Vi bor forholdvis tæt på Amager strand og det tager kun ca. 10 minutter at komme derned på cykel. Jeg har nævnt herinde før at vi rigtig gerne vil flytte fra vores lejlighed, men vi er faktisk overordentlig glade for at bo på Amager og vil gerne blive her. Vi bor 10 minutter fra stranden, 10 minutter fra amager fælled, 10 minutter fra indre by og 10 minutter fra 4 bemandede legepladser. Derudover bor vi 2 minutter fra et bibliotek. Det er altså luksus. Desværre bor vi i dårligt skoledistrikt, så vi er nødt til at flytte lidt væk fra hvor vi bor lige nu – men forhåbentlig ikke for langt…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share:

4 Comments

 1. Line
  maj 3, 2014 / 6:04 pm

  Hejsa 🙂 Tak for en skøn blog 🙂 Jeg er selv fra Amager, og har en pige på 1 år, men har svært ved at finde information om de forskellige legepladser osv 🙂 Hvad er godt og hvor skal man tage hen 🙂 Vil du evt komme med nogle du vil anbefale osv? 🙂

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 3, 2014 / 6:12 pm

   Hej Line!

   Tusind tak skal du have! Det er dejligt du læser med.

   Faktisk har Ea tidligere lavet en slags legepladsguide over vores favorit legepladser. Her finder du også dem vi bor i nærheden af med adresse og det hele. Du kan finde den her:

   http://regnbuebarnetvigga.dk/2013/05/en-lille-legepladsgudie-over-vores-top.html

   Hvis din datter kun er 1 år vil jeg dog anbefale legepladsen på Bredegrund. Den er fantastisk til småbørn 🙂

   • Line
    maj 3, 2014 / 6:21 pm

    Mange tak for svar 🙂 Det vil vi klart ud og undersøge 🙂

 2. maj 9, 2014 / 9:04 am

  Åh altså, hvor ER Vigga nuttet… de krøller <3

  Kh fra Maria, Elizabeths medmor, også bosat på Amager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.