Solskin og gensynsglæde

Lørdag havde vi for en gangs skyld en dag helt uden planer. Det blev dog alligevel lidt for kedeligt bare at være herhjemme, så sen eftermiddag tog vi en tur på Voldens legeplads for at nyde det gode vejr. Da vi havde leget lidt deroppe støtte vi på Eas tidligere dagplejebarn og gensynsglæden var stor. Vigga har altså bare fået et helt særligt forhold til de to dagplejebørn, som Ea har haft og det kan godt være ret fantastisk at se på! Især Eas sidste dagplejebarn nærer Vigga stor omsorg og kærlighed overfor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share:

2 Comments

 1. Birgit
  maj 21, 2014 / 8:52 pm

  Bliver simpelthen nødt til at vide, hvor Ea’s bukser er fra?? 😀

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 22, 2014 / 7:35 am

   Hun har købt dem i Sisters Point 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.