Anbefaling: Verdens bedste elefanthue

Sidste år havde jeg et værre mas med at finde en elefanthue til Vigga. Vi var ude og prøve huer i alle afskygninger og de sad, mildest talt, elendigt alle sammen. Pludselig faldt jeg over elefanthuen fra Huttelihut og vi har været SÅ glade for den. Den sidder simpelthen så godt på hende og så ser den også temmelig lækker ud. Huen er lavet i 80% uld og 20% bomuld. Indeni er der et dejlig, blødt velour foer. Den har altid holdt Vigga dejlig varm og bedst af alt, så slutter den tæt omkring hendes hoved. Så, hvis i ligesom jeg har svært ved at finde en god hue – så kan jeg klart anbefale denne! 🙂 Man kan efterhånden købe den på rigtig mange webshops, men hos Smartkids har de et ret stort udvalg af huerne. I kan finde dem her.

Nedenstående billede, af Vigga, er fra sidste år. Jeg mener at modellen hedder grå med sort kant og jeg har købt denne hue igen i år. Hun har overtøj i en del forskellige farver og det er rart at den bare passer til det hele. I år er der også kommet en model, hvor stjernen i stedet for sort er pink/lyserød og den er også virkelig fin.

Share:

6 Comments

 1. november 13, 2013 / 8:14 pm

  Vi prøver også med en hue derfra i år 🙂 Glæder mig til den kommer med posten. Må jeg spørge hvilke vanter/luffer I har købt? Jeg kan ikke finde ud af hvilke jeg skal ha’ fat i…

  • november 13, 2013 / 8:18 pm

   Jeg er sikker på at i bliver glad for den, Lotte! 🙂

   Jamen lige nu bruger Vigga nogle tynde i uld fra Celavi. Dem er både hun er vi glade for. Når det bliver lidt koldere så har vi nogle fra Reima med lynlås. Men vi har ikke prøvet dem ordentlig endnu, så kan desværre ikke anbefale nogle endnu. Men jeg tænker at lynlåsen bliver ret smart.

 2. november 14, 2013 / 6:29 am

  Vi har også anskaffet os samme model som Vigga har på billedet. Netop for at den også skal kunne passe til alt Almas overtøj og den passer hende super godt. Synes de er noget pebret i prisen, men vi fandt en brugt på TS og man kan overhovedet ikke se at den er brugt.

 3. november 14, 2013 / 6:41 am

  Den lyder god og varm. Dog er jeg ikke vild med toppen, da det fungerer dårligt under en cykelhjelm. Jeg købte sidste år en sort hue fra Reima, som vi har været meget glade for. Den har dobbelt lag ved ørerne. Er blød og varm. Sødt billede af Vigga i sneen 🙂

  • november 14, 2013 / 8:59 am

   Dette var faktisk en af vores bekymringer, da vi købte den sidste år. Men ejeren af en af vores lokale børnetøjs forretninger forsikrede mig om, at det ikke var et problem da huen kan ligges ned langs barnets hoved. Og det har fungeret rigtig godt. Vi har i hvert fald ikke haft problemer med at få cykelhjelmen ordentligt på – til trods for at det nok ikke varer længe før Vigga skal rykke en størrelse op i hjelm 🙂

 4. november 19, 2013 / 11:32 am

  Det der billede er simpelthen bedårende – elsker ansigtsudtrykket (:

  – Kit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *