Nyt fra bObles

Endnu en nyhed fra bObles er kommet, nemlig en hvalros. Jeg synes faktisk at den ser ret sjov ud og at den kan noget lidt andet end de nuværende. Derfor skal den vidst på Viggas juleønskeseddel. Vigga er vild med at gå på trapper og tror også at hun ville have meget sjov med at gå op og ned af “rutchebanen”.

Derudover er bObles donutten kommet, som juleudgave, i rød. Vigga har en del bObles men lige donutten er jeg ret ked af, at vi aldrig har fået købt til hende. Ville især gerne have haft den da hun var mindre og begyndte at rejse sig op af ting. Men jeg er sikker på at hun stadig kunne få en masse sjov ud af den og derfor er den allerede på hendes ønskeseddel til hendes fødselsdag…. Og jeg ville bestemt ikke blive ked af det, hvis det var den røde som endte herhjemme.

I kan læse mere om begge produkter her.

Hvad synes i om den nye hvalros?
Share:

10 Comments

 1. november 15, 2013 / 8:46 pm

  Nøj den er fin i rød, suk…. Vi har den dog i lilla 🙂
  Er så heldig at skulle til tumletid i ønskebørn med bobles, så ber at blive rigtig klog… Og måske også mere fattig.

  • november 15, 2013 / 8:53 pm

   Lilla er altså også en fin farve! – Især til bObles 😀

   God tur til Tumletid. Du må meget gerne give tilbagemelding om Hvalros, hvis du bliver lidt klogere på den 😉

  • november 15, 2013 / 9:42 pm

   Det skal jeg prøve at huske min stakkels ammehjerne på 😀 skal først afsted start december

 2. november 16, 2013 / 5:27 am

  Arthur ønsker sig også en hvalros. Synes den ser rigtig sjov og god ud. Er sikker på at den kan bruges til mange sjove lege 🙂

  • november 16, 2013 / 10:50 am

   Det kan jeg godt forstå han gør. Er også helt sikker på at de kan få en masse sjov ud af den og at den er perfekt til den alder de har nu 🙂

 3. november 16, 2013 / 6:09 am

  Jeg har også forelsket mig i den. Håber den kan komme i hus til jul 🙂 købte larven her hvor den stadig var til intro-pris og den er et hit

  Karina

  • november 16, 2013 / 10:51 am

   Jeg har også købt larven til VIgga. Hun får den i fødselsdagsgave her til december – så godt at høre den er et hit 😀

 4. november 16, 2013 / 7:13 am

  Ane har kyllingen, som er rigtig god til at træne nakke på:) Jeg er ret sikker på, at hun får deres bolde i julegave. De har så mange fine ting, som jeg kunne ønske mig til hende, de fleste er desværre lidt for dyre til at jeg vil være bekendt at ønske dem til jul. Så de må vente til navngivningsfesten til foråret:)

 5. november 16, 2013 / 9:49 pm

  Jeg synes den er så fin den hvalros, men Alma har krokodillen og må indrømme, at jeg synes de to har meget samme funktion. Kan ikke se den store forskel :-/ Vi skal også til Bobles tumletid start december, så måske jeg bliver klogere 😉

 6. november 17, 2013 / 7:15 pm

  Hvalrossen er da rigtig fin 🙂 Og havde slet ikke tænkt at den jo kunne bruges til at leg, at man går op ad en rutschebane – noget Vega allerede elsker!!! Sejt! Men ja, den minder lidt om krokodillen. Sys egentlig mange af deres nye nu her, minder om de gamle…. Men elsker bObles 🙂 (også som fys)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.