Påsken 2014

Det var så den påske. Den fløj afsted og før jeg fik set mig om var den allerede forbi. Jeg har haft ferie fra torsdag til mandag og har virkelig nydt at være hjemme med Ea og Vigga. Vi har hygget os og bare nydt hinanden selskab. Dagene har stået på 5-års fødselsdag, påskefrokost, en tur i dyrehaven, en tur på bakken og i går var vi ude på Amager naturcenter sammen med gode venner. I dag har vi bare slappet af, ordnet praktiske ting og ladt op til i morgen. I morgen starter Ea nemlig på sit nye arbejde og omend det er ret spændende, så er det altså bare også enden på en æra. Men det kommer der nok meget mere om det næste stykke tid…

Har i haft en god påske og hvad har i fået tiden til at gå med?

IMG_2003IMG_1989IMG_1958OLYMPUS DIGITAL CAMERApåsk

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *