Gaver, gaver, gaver

Vi er færdige med at købe med Viggas fødselsdagsgaver og julegaver! Det er virkelig lækkert og jeg glæder mig til at give hende dem. Hun har jo fødselsdag d. 10 december, så det er nærmest kun én gang årligt at vi sådan rigtig kan forkæle hende 😉

Vi har købt en del LEGO Duplo til hende og hun har også en masse i forvejen. Vi har både købt det fordi hun selv synes det er sjovt at lege med, men også fordi at vi synes det er noget godt legetøj, som vi gerne vil opfordrer hende til at lege med. Udover har vi købt et lægesæt og et værktøjssæt, da Vigga leger mange rollelege. Alt hvad hun ser voksne lave vil hun, naturligt nok, også være med til 🙂 bObles larven kom på her for et par uger siden, da Magasin havde 25%. Så måtte den jo lige hjem til samlingen 😉 Hvordan gaverne skal fordeles har vi endnu ikke helt besluttet. 
Alt i alt er jeg ret tilfreds med det vi har fået købt. Nu håber jeg blot at hun bliver glad for det 😀

1. LEGO Duplo brandstation // 2. LEGO Duplo benzintank // 3. bObles larve // 4. LEGO Duplo Cirkus // 5. Haba lægesæt // 6. Bosch værktøjssæt // 7. LEGO Duplo markedsplads // 8. LEGO Duplo cirkus bil // 9. LEGO Duplo dukkehus

Har i fået købt julegaver til jeres unger?

Share:

10 Comments

 1. november 19, 2013 / 8:16 pm

  Jeg var også hurtig at købe larven til Anemone da du skrev der var tilbud. Havde allerede glemt det igen, hahaha.

 2. november 19, 2013 / 10:13 pm

  Ja (: Han får kun én (eftersom han er 7 måneder til jul og mest af alt synes det er fedt at gnave i papiret) og det er sådan en stor lasbil med arbejdsbænk fra BR.

  Godt nok kan han ikke bruge den nu men han har så meget alderssvarende legetøj at vi ikke gider spilde penge på noget, han ikke får brugt. Har overvejet at smide en æske Duplo oveni, men det er vidst mest til mors egen fornøjelse 😉

  • november 20, 2013 / 7:47 pm

   Arh ja. Så er han jo selvfølgelig heller ikke så gammel. Vigga var 1 år sidste jul og vi havde købt en del. Men tror også det mest papiret og kasserne som var spændende 😛 Så jeg ville nok heller ikke gå helt amok til en på 7 måneder 😀

   Hvis du skulle bestemme dig for en æske Duplo kan jeg anbefale dyr eller bussen. Det legede Vigga i hvert fald med i en tidlig alder og var rigtig glad for det 🙂

 3. november 20, 2013 / 12:14 pm

  Jeg tror bestemt Vigga bliver glad for det 🙂
  Min ældste dreng har også fødselsdag i december, og jeg har lavet en fin ønskeliste sammen med ham. Måtte dog lige tage lidt fra, da han imens vi kiggede på nettet sagde, “den der…og den der…og…” 😉
  Begge mine drenge leger rigtig meget med Lego. Jeg synes som jer også, at det er super godt legetøj. Vi har to meget store skuffer fyldte. Når storebror ikke længere gider Duplo er lillebror helt sikkert klar til at overtage 🙂

  • november 20, 2013 / 7:49 pm

   Hvor gamle er dine drenge, Madling?

   Præcis det du skriver med at overtage er også noget, at jeg synes LEGO er perfekt til. Det egner sig både til drenge og piger og så går det sjældent i stykker 🙂

 4. Anonymous
  november 20, 2013 / 5:16 pm

  Lækre gaver, dem bliver Vigga nok vild med 🙂
  Btw. Er du stoppet med “Photo-challengen”?

 5. november 20, 2013 / 9:09 pm

  Kamma ELSKER også sit duplo. Så vi ønsker os helt sikkert mere i julegave.
  Jeg fik en rimelig smadret iPhone 4 af min veninde og så har jeg købt det der Fisher Price cover og det er så Kammas julegave. Som hun fandt. Så nu har hun fået den. Så mon ikke jeg kommer til at købe noget mere til hende i julegave 😉

 6. november 21, 2013 / 12:28 pm

  Hej Louise

  Mine drenge er 1 og 4 år. (snart 5 år). Den store leger stadig med Duplo. Han er begyndt at vise lide interesse for “alm.” Lego, men han vil lige så gerne Duplo. Han har en skøn fantasi, og er virkelig god til at bygge. Jeg bliver gang på gang imponeret over, hvor god han er til at se ting, og så selv få dem bygget.

  Nummer 9, dukkehuset har han leget rigtig meget med. Det er sjovt, at huset kan bygges på så mange forskellige måder 🙂

  Hilsner fra Mie / Madling.dk

  PS: Når du besvarer dit indlæg, får jeg ikke besked om det. Så det er altså ikke fordi, at jeg ikke vil svare, men jeg skal lige minde mig selv om at tjekke, om der er besvaret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.