Photo Challenge update #2

Yndlingsbøger som du ejer og hvorfor dem?

Jeg har egentlig ikke som sådan en yndlings bog som jeg ejer. Jeg kan nævne mange gode bøger, men har ikke som sådan en yndlingsbog som jeg ejer. Og dog… Denne bog betyder en hel del for mig. Jeg fik den som lille af min mor og kan tydeligt huske, at jeg selv var med inde og købe den i et bog antikvariat. Min mor har nok læst den for mig 10.000 gange og den betyder bare noget helt særligt for mig. Den minder mig nok bare om barndom. Jeg har den stadig og den står inde på Viggas boghylde. Jeg glæder mig til at læse den for hende en dag <3

10 personer/ting du ville tage med på en øde Ø:

1. Vigga
2. Ea
3. Mad – rimelig vigtigt
4. Tøj
5. Solcreme – der plejer at være ret meget sol på sådan en øde ø
6. Min Macbook – håber der er trådsløst internet, skal jo ligesom kunne blogge 😉
7. Min dyne
8. Sutter til Vigga. Ellers ville det blive en hård tid på øen 😉
9. Min mobil – skal jo også kunne Instagramme live fra den øde ø
10. Måske et privatfly så vi engang kunne komme hjem igen 
Et billede af dig selv som barn:

Ret sløret billede, men ville blot vise at Viggas krøller ikke er helt fra fremmede (kan i overhovedet se mit krølhår?. Og tjek lige rød saft i min sutteflaske!!! 

Indholdet i din taske:


Altså jeg går slet ikke med taske – eller jo har da min fjällräv til min Macbook 😉 Men den indeholder ikke så meget andet. Til gengæld har jeg altid lommen fuld at alle mulige åndssvage ting. Så i kan få et lomme indhold 😉
Tror måske at de fleste forældre, til for tidlig fødte børn, kan ligge genkende til altid at have en hånd desinfektions gel på sig? 😉

Parfumen du bruger:


Okay. Jeg fremstår virkelig kedelig i denne photo challenge. Jeg har faktisk ikke bruge parfume i over 2,5 år!!! Jeg har jo været gravid og har ammet. Og faktisk bliver Vigga stadig ammet en gang om natten (virkelig tabu agtigt), så er ikke helt tilbage på parfume bølgen endnu. Men kan fortælle at når man ikke har brugt parfume så længe, så bliver man virkelig sart overfor så kraftige dufte, så ved faktisk ikke helt om jeg overhovedet kan vende tilbage. 
Nå men min forhenværende yndlingsparfume var Dolce and Gabbanas “Light Blue” 🙂

Dit bedste minde fra sidste år:

Det er svært at vælge et minde fra sidste år for der har været utallige. Jeg var på barsel hele sidste år og har så mange gode minder fra min barselstid med verdens dejligste pige. Det er alt fra hendes udskrivelse fra hospitalet, fjernelse af sonde, Viggas første sommerferie, da hun lærte at sidde/kravle osv. og hendes første fødselsdag. Det er svært at vælge et enkelt godt minde ud med et lille væsen som elsker mere end noget andet. 
… Og så fik jeg lige indhentet den photo challenge. Så se mere i morgen 😉
Share:

2 Comments

 1. Anonymous
  november 21, 2013 / 8:00 pm

  Hvordan kan det være du stadig ammer? Synes du det er sundt til hende, svært ved at give slip, eller har Vigga bare brug for det, eller hvad er dine tanker om det?

  • november 21, 2013 / 8:26 pm

   Arh! Havde lige skrevet et svar som så åbenbart forsvandt. Jeg prøver igen…

   Jeg ammer stadig fordi at jeg tror på, at det er sundt. Eller jeg tror i hvert fald ikke det er usundt. Modermælk indeholder masser af vitaminer, mineraler og antistoffer imod sygdom. Derudover bidrager det til tæthed og nærhed. Vigga har ikke selv sagt fra og jeg har ikke haft behov for at tage det fra hende. Hun efterlyser det aldrig om dagen og det går ikke udover hendes daglige måltider. Jeg har ikke haft lyst til at stoppe amningen fordi at normen/samfundet dikterer det. Det har været vigtigst for mig at Vigga selv har været klar til det. Hun har desuden et enormt stort tryghedsbehov og det får hun bl.a. også dækket igennem amningen.
   Jeg ved godt det er er helt velset, at amme så længe i Danmark, men det er på ingen måde et valg jeg skammer mig over. Jeg gør blot, hvad der er bedst for mit barn akkurat som andre gør, hvad de finder bedst for deres 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.