Se min kjole

Vigga har aldrig været ejer af den helt store kjole garderobe. Vi har da haft et par stykker igennem tiden men ikke noget vildt. Jeg synes ikke at kjoler er specielt praktiske og synes faktisk heller ikke, at de har klædt hende særlig godt. Hun er selvfølgelig altid en lækker bisken, men en lille, tyk, skaldet, Buddha baby i kjole var bare en lidt mærkelig kombination.

Her forleden dag fik vi så et læs arvetøj hjem, fra Viggas kusine og deri lå der et par fine kjoler. Vi tog dem fra og besluttede os for, at vi ville prøve dem på hende. Hun er nemlig blevet ret interesseret i kjoler og forbinder det med noget man danser i. Hvor hun lige har den idé fra aner jeg ikke – måske er det bare noget tøse-gen 😉 Nå men disse kjoler klæder hende fantastisk godt, hvis jeg selv skal sige det. Og hun er nu stor nok til, at have en på uden at det på nogen måde er hæmmende eller irriterende. Så tror da klart vi skal have flere kjoler ind i hendes garderobe med tiden.

Lige netop denne kjole havde jeg nok ikke selv købt. Men synes egentlig er er meget fin og klæder hende ret godt. Foruden denne arvede vi en Mads Nørgaard kjole, som jeg er helt vild med og dem skal vi klart have flere af.

Share:

7 Comments

 1. november 26, 2013 / 7:44 pm

  Måske er det fordi de snurrer rundt når man danser? Det var i hvert fald den eneste grund til at jeg gik med til at få kjole på da jeg var yngre 😉

 2. november 26, 2013 / 8:07 pm

  syntes os hun var noget så sød i regnbuekjolen regnbuebarnet 😉

 3. november 26, 2013 / 9:38 pm

  Hvor ser hun godt ud. Jeg glæder mig til at se de andre kjoler. Så mangler der bare et spænde i håret 😉

  • november 26, 2013 / 9:57 pm

   Ditte jeg tror det er på tide med en lillesøster hjemme hos jer! ;-P

   Forresten vil Vigga under ingen omstændigheder have hårspænder eller andet tingeltangel i håret mere end 4 sekunder af gangen 😉

 4. november 28, 2013 / 6:40 pm

  Hvor er hun skøn. Herhjemme drejer Amilia også fint rundt når hun har kjole på og løfter den op. Gad vide hvor de har det fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.