En generation uden HIV

I august måned startede bObles og Aids-fondet en kampange; “En generation uden HIV”. Kampagnen drejer sig om at skabe opmærksomhed omkring, hvordan vi, i Danmark, kan hjælpe med at bekæmpe at hiv-smittede kvinder overfører sygdommen til deres børn.

I kampagnes trykte matrialer vil man se at 1000 børn hver dag fødes med HIV (tal fra 2009). Men nu har jeg netop modtaget en mail fra bObles, som fortæller at antallet nu er faldet til 500 og dermed er halveret. Dette viser virkelig, hvor stærkt det kan gå, når vi investerer i billig, effektiv medicin; det viser, at målet om en hiv-fri generation fra 2015 faktisk – og som den bedste nyhed i aids’ historie – kan lykkes. Men 500 børn om dagen er stadig et uhørt højt tal og vi må derfor forsat yde en indsats.

Der er flere forskellige måder, at støtte op om projektet på. I kan bl.a. støtte med en underskrift her eller købe en af de skønne røde bObles elefanter her.

Selve kampagnen kan i læse meget mere om her.

Share:

2 Comments

  1. november 27, 2013 / 5:10 pm

    Vi har købt elefanten til Charlie i julegave fra hans Oldemor…. det bliver hans første bobbles og vi venter spændt på reaktionen ;0) ♡

    • november 27, 2013 / 9:35 pm

      Sikke en fin julegave! Jeg er sikker på, at han nok skal blive rigtig glad for den. Vi har en del bObles, men desværre ikke elefanten og jeg har hørt fra mange at den skulle være et stort hit hos ungerne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.