Kjoler

1. Molo // 2. Mini Rodini // 3. BangBang Cph // 4. Mads Nørgaard // 5. Freds World // 6. Krutter

Jeg har siddet og kigget lidt på kjoler, på nettet. Jeg er ikke overvældet af begejstring, men har da fundet et par stykker, som jeg synes er temmelig fine. Jeg er især vild med den fra BangBang Cph og den må og skal Vigga eje på et tidspunkt. Jeg kan vidst godt lide dem som er lidt mere simple i det og ikke indeholder alt for meget tingel tangel 😉

Share:

5 Comments

 1. november 27, 2013 / 2:51 pm

  Nameit.dk har faktisk to kjoler der minder om mini rodini… Lur selv 😉

 2. november 27, 2013 / 4:02 pm

  Her hjemme elsker vi kjoler 👍☺️
  Mini Rodini kjolen har vi i body og den er bare SÅ fin 🙂 Freds World laver også nogen søde nogen uden alt for meget tjavs, dem kunne du evt kigge på 🙂

  • november 27, 2013 / 9:32 pm

   Kjole nr. 5 er også fra Freds World og jeg synes virkelig den er fin. Normalt kan jeg ikke fordrage hjerter på tøj (kan ikke lige komme med nogen god grund), men de har en med hjerter som jeg faktisk synes er lidt fin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.