Nogen har snart fødselsdag

På tirsdag fylder Vigga 2 år. I morgen fejrer vi hende og får huset fuld af søde mennesker. Jeg har kastet mig ud i et temmelig stort kageprojekt + travlhed på mit studie og derfor har der været lidt stille herinde. Jeg er virkelig ærgerlig over det for synes egentlig jeg er ret god til at få blogget hver dag og når man først kommer ud af rytmen, så kan det godt være lidt svært at finde tilbage. Men det kommer forhåbentlig snart 😉

I morgen burde der komme lidt billede af mit kageprojekt og jeg glæder mig til at vise jer det. Nogen af jer har måske allerede set lidt til det på Instagram. Jeg har virkelig knoklet med kagen og jeg er egentlig ret stolt af resultatet. Sidste år betalte jeg mig fra kageshowet. Købte en Kaj og Andrea kage og en Kaj kage til Vigga. De var virkelig flotte, men jeg synes ikke de smagte SÅ fantastisk. Derfor besluttede jeg mig for selv at lave kagen i år. Så nu må vi håbe at den falder i god jord hos Viggas gæster.

Sidste år fik Vigga pludselig feber på hendes fødselsdag og var ikke heeeelt på toppen. Men alligevel var humøret fint og heldigvis havde vi ikke arrangeret noget vildt for hende. Men i år håber jeg nu at hun holder sig frisk. Er temmelig spændt på, hvordan Vigga vil opleve det at have fødselsdag og den opmærksomhed som nu hører med. Min fornemmelse er at hun enten vil elske eller hade det – men vi håber selvfølgelig på det første 🙂

Viggas 1-års fødselsdag
Share:

3 Comments

 1. december 8, 2013 / 5:27 am

  Snarligt tillykke med hende 🙂 glæder mig til at læse hvad i har fundet på og hvad hun siger til det 🙂

 2. december 8, 2013 / 4:27 pm

  Åh hvor er hun sød på billedet! :))

 3. december 8, 2013 / 6:16 pm

  Hold da op, hvor kan man se forskel på dengang og nu. Mon ikke hun nok skal nyde opmærksomheden – især når hun opdager den betyder gaver 😉

  Tillykke med hende (på tirsdag) (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.