Familiefødselsdag

I morgen, tirsdag, fylder vores Vigga 2 år. Men vi fejrede det i går, søndag, og holdt en skøn fest for hende. Vi var mange mennesker for Ea har en stor familie. Derfor endte vi med at blev 22 i vores lejlighed, men det gik helt fint. Vigga hyggede sig helt sindssygt og synes vidst ret godt om det der fødselsdag. 
Nu, hvor vi blev så mange mennesker havde vi blot inviteret til boller og kage. Jeg havde kastet mig ud i at bage en regnbuekage og jeg er virkelig stolt og tilfreds med resultatet. Vigga virkede dog ikke synderligt imponeret, men spiste den da med velbehag 😉 Gaverne var hun til gengæld imponeret over og har bare leget, leget og leget siden. Jeg har ikke fået taget billeder af dem i år. Men kan fortælle at hun fik MANGE 😉 
Da alle gæsterne var taget hjem var vi alle 3 helt færdige og gjorde noget meget ulig os. Vi bestilte pizza og pommes frites (det er faktisk ikke SÅ ulig os ;-)) og så spiste vi i SOFAEN foran FJERNSYNET 😉 Vi havde vidst alle brug for at koble af efter en lang og dejlig  dag.
I morgen er det jo Viggas “rigtige” fødselsdag og der skal vi bare hygge os og være sammen. Jeg bliver hjemme fra undervisning, Eas dagplejebarn kommer og så tager vi alle sammen i Capella Play og hygger os. Om aftenen tror jeg måske, at vi taget en lille tur ind i Tivoli og kigger på julelys og nyder julestemningen 🙂

Jeg ser virkelig fjoget ud på dette billede, men det er det eneste som blev taget af os alle 3 😉

Kusinerne hygger sig <3
Share:

4 Comments

 1. Louise
  december 9, 2013 / 9:40 pm

  Hold k..t hvor er hun bare herlig Vigga! Ser ud til at have været en rigtig hyggelig fødselsdag, og sikke en fin kage. Stort tillykke med hende. 🙂

 2. december 10, 2013 / 8:37 am

  Det er ikke tit vi får billeder af jer alle 3 sammen – så skønt!

  Og hold da så fast et gavebord hun har sig der – Whauw!

 3. Anonymous
  december 10, 2013 / 3:49 pm

  Tillykke med hende! Det ser ud til at have været en forrygende fest.
  Sikke en fin kage – er dybt imponeret.
  Kh. Sofie

  Ps. Kender godt det der med at man aldrig får taget et billede af hele ‘holdet’ sammen. Hvert år sværger jeg at nu skal det være – men det er ikke sket endnu : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.