Amagerbro Dagpleje

Der sker rigtig meget herhjemme lige i øjeblikket. Vi står overfor en snarlig flytning, som jeg nævnte i sidste blogindlæg, og så er Ea ved at starte sin egen dagpleje op (Amagerbro dagpleje). Dette er bl.a. en af grundende til vi flytter, da vi bor på 4. sal uden elevator og det ville ikke kunne lade sig gøre at have en dagpleje heroppe. Ea skulle i hvert fald hurtigt få slidt sig selv halvt ihjel så.

Dagplejen er ikke startet endnu, men Ea har søgt børn til to pladser og de blev hurtigt fyldt op. Nu ved jeg godt Ea og min kone, men kan kun sige at der er en grund til at jeg valgte at få barn med hende. Hun er det mest empatiske, søde og omsorgsfulde menneske og jeg har aldrig kunne forstille mig andet end, at folk ville stå i kø for at få hende til at passe deres barn.

Jeg har hjulpet hende med at lave en hjemmeside (hun står selv for indholdet), lave en facebookside og alt det der. Det har faktisk været ret sjovt at stable på benene + at spare lidt med hende i forhold til dagplejens værdier pædagogik m.m.

Nu har Ea jo været dagplejer før, da hun passede Vigga hjemme. Det var dog på en lidt anden måde. Det er nok bare noget andet når man også passer sit eget barn. Jeg skal ikke lyve – det fylder meget i ens hverdag og liv at have en dagpleje i sit hjem. Ikke på den dårlige måde – det fylder bare meget. Så det bliver en stor omvæltning for os alle og jeg er spændt på, hvad Vigga siger til at hendes mama skal være hjemme og passe “babyer”, mens hun selv er i børnehave. Jeg er dog slet ikke i tvivl om, at Vigga nok skal synes det er skide hyggeligt at have sådan nogle små størrelser herhjemme 😀

På grund af dagplejen har Ea og jeg ikke ferie samtidig. Vigga og jeg holder 5 ugers ferie fra sidst Juni til 1. august (hvor jeg starter i 3. praktik). Ea har valgt ikke at holde ferie, da det ville være uhensigtmæssigt i forhold til at få dagplejen op og køre. Derfor besluttede vi meget spontant at bestille en rejse til Mallorca først i juni, hvor hun lige kan tage en uge og jeg kan… Øhm. Holde “fri” fra min skole. Ellers får vi slet ikke ferie sammen. Vi tænkte at vi lige havde brug for en uge bare os 3 før det hele går løs. Vi glæder os i hvert fald.

Amagerbro dagpleje