Spar 30% på ALT hos Dreamsforkids

Fra i dag og 2 dage frem fejrer Dremsforkids fødselsdag. Det betyder, at i kan spare 30% på alt fra deres webshop. hvor der er fyldt på lækre mærker så som; Soft Gallery, Sebra, Cam Cam, Fabelab og mange, mange flere.

Kom til Dreamsforkids her og brug koden: nb2014

Dreamsforkids1. Junior sengetøj fra Soft Gallery // 2. Sengerand fra Sebra // 3. Dukkevogn fra Sebra // 4. Sophie La Girafe // 5. Hæklet dukke fra Sebra // 6. Kurv fra Sebra // 7. Leopard hjemmesko fra Pom Pom // 8. Lampe fra Sebra // 9. Junior sengetøj fra Fabelab

– Indlægget indeholder affiliate links –

International præmatur dag 2014

Den 10. December 2011 kom vores lille mirakel til verden. Hun havde været “klar” og havde stået og trippet ved udgangen siden uge 23. En stædig og utålmodig lille én. Heldigvis blev hun derinde til uge 32+1, men så sluttede festen også. Stor og stærk kom hun ud; 44 cm og 2107 gram.

International præmatur dag 2014

International præmatur dag 2014

Det er i dag International præmatur dag 2014 og det er en dag, hvor vi mindes. Mindes alle de hårde tider, men særligt de gode. At få et præmaturt barn har ændret mig som menneske og det har helt sikkert påvirket min mor-rolle. Det tror jeg er uundgåligt. Vi har brugt de første to år af Viggas liv på at skabe mest mulig tryghed og stabilitet i hendes liv og det er jeg sikker på har givet pote. Hun er i hvert fald stort set uden mén af den for tidlige start. Vi er blevet to styks pyllermødre, men også to styks mødre som har det skønneste og tætteste forhold med vores datter.

International præmatur dag 2014

Nu er Vigga lige knap 3 år og stadig lige så stædig og utålmodig. Intet kan ikke gå hurtigt nok og hendes mødre kan næsten ikke følge med. Hun vokser som ukrudt og jeg tror de færreste ville gætte på, at hun er født præmaturt. Hun er ca. 104 cm høj og vejer 18 kg.
Hun udvikler sig alderssvarende og omend hun har været lidt efter gennemsnittet på nogle punkter, så har hun været forud på andre. Hun er vores lille mirakel <3

International præmatur dag 2014Læs om Viggas vej til verden her.

Fridag

I går tog Vigga og jeg en velfortjent fridag sammen. Faktisk har hun ikke holdt fridage efter hun er startet i børnehave, udover efterårsferie, da hun har haft svært ved at falde til. Det kan måske godt lyde lidt mærkeligt, men vi har simpelthen været nødt til at have noget stabilitet og struktur omkring det for hendes skyld. Til gengæld har hun ret korte dage.

Men i går tænkte jeg, at hun var klar til en fridag. Den lå også lige op til weekenden. Jeg har skrevet eksamensopgave i en uge, hvor vi stort set ikke har været sammen. Eller vi har været fysisk sammen, men jeg har været mentalt fraværende hvilket hun slet ikke er vant til. Det har været hårdt for hende… Og for mig…

I går skulle vi have en rigtig hyggedag – bare Vigga og jeg. Jeg havde købt billetter til en forstilling i det lille teater, som hed “bare det var nu”. En juleforstilling. Tænkte det var en meget fin start på julen. Vigga er blevet vild med at gå i teateret og det var da også et hit. Hun blev dog en smule bange et par få gange, men det gik hurtigt over. Det er virkelig hyggeligt at være i teateret med hende og man har ualmindeligt meget at tale om bagefter. Ja i mange dage efter faktisk. Derudover er børneteater heller ikke så dyrt, hvilket er et stort plus.

Efter forstillingen, som varede omkring de 45 minutter var der frokost tid. Jeg kender ikke vanvittigt mange spisesteder inde i byen, men havde læst om “Greasy Spoon” inde hos Børn i Byen og tænkte det kunne være sjovt at prøve. En amerikansk inspireret diner med temmelig lækker mad. Vigga fik en kæmpe milkshake og så var hendes lykke ligesom gjort. Den var nærmest et måltid i sig selv, men hun fik da også klemt noget mad ned 😉 Jeg må indrømme, at det er noget udfordrende for mig at have hende med ude at spise alene. Der giver nervøse trækninger og sved på panden. Hun er mildest talt i trodsalderen (selvstændighedsalderen) og det kombineret med reaktion på børnehavestart er bare en springfarlig bombe. Men det gik heldigvis fint, omend hun på et tidspunkt råbte meget højt: “MOR JEG SKAL LAVE LORT”. Men når man skal, så skal man.

Jeg glæder mig allerede til næste fridag, hvor Vigga gerne vil i svømmehallen. Hvad laver i med jeres unger når i holder fridage?

Fridag

 

Fødselsdagsønsker fra en 3-årig

Vigga fylder 3 år om knap en måned og jeg er ved at støbe lidt fødselsdagsønsker sammen. Hun er frygtelig svær, at finde på gaver til. For det første er hun alt for forkælet og har stort set alt i mellem hummel og jord og for det andet, så gider hun ikke rigtig legetøj. Der er i hvert fald få ting der fanger hende.
Ifølge Viggas eget udsagn ønsker hun sig et lyserødt løbehjul, en lyserød cykel, en gul bil, en gul kjole og en lillebror. Det sidste kan jeg med det samme afsløre ikke er i kortene i et langt stykke tid og en gul bil har hun allerede. De andre tre er dog helt valide ønsker og er kommet på listen. Resten har Ea og jeg måtte hjælpe hende lidt med. Kan i forresten fornemme yndlingsfarverne herhjemme. Gul og lyserød er bare <3 for tiden.

Vigga har forresten også ytret sig om, at hun ønsker sig prinsesser. Jeg troede først at det var en slags Disney prinsesser og det undrede mig da også lidt, hvor hun kendte dem fra. Men de lærer jo så meget i børnehaven og de må gerne have legetøj med derned, så man kunne jo aldrig vide. Opdagede dog at de såkaldte prinsesser er Barbie dukker. Umiddelbart synes jeg at hun er lige lille nok til Barbie. Men, hvis det kan gøre hende lykkelig så skal det da med på ønskelisten.

Efter hun er startet i børnehave er hun blevet virkelig glad for at ligge puslespil. Vi har nogle stykker som udfordrer hende lidt, men størstedelen af dem er knoppuslespil, som er til mindre børn. Tror derfor at puslespil med lidt større udfordring og kendte figurer vil være et stort hit.

Det er lidt den samme historie med bøger. Vi har ualmindeligt mange bøger, men en stor del af dem er til mindre børn. Vi trænger til lidt fornyelse og vi er ret vilde med “Da lille Madsens hus blæste væk”, så flere af Jakob Martin Strids bøger ville være fint.

Vi er rigtig glade for Viggas nuværende cykelhjelm og hun kan sagtens passe den. Men den er simpelthen faldet på gulvet så mange gange, at jeg ikke er tryg ved hun bruger den længere. Den er endda røget (læs. smidt) ned af trappen. Umiddelbart ville en fra samme mærke være fint med mig, men tror simpelthen at hun ville elsker en prinsessehjelm og lyserød er bare yndlingsfarven for tiden.

Jeg glæder mig forresten virkelig til Viggas fødselsdag i år. Det er første år, hvor hun sådan virkelig forstår hvad det egentlig går ud på og jeg glæder mig sådan til at opleve dagen sammen med hende. Jeg glæder mig meget mere end jeg har gjort til min egen fødselsdag i mange år. Jeg glæder mig særligt til hun skal have den gave vi selv har købt til hende. Det er noget HELT andet end nedenstående ønsker og der skal nok komme et indlæg omkring det på et senere tidspunkt.

Fødselsdagsønsker

 

1. Barbie prinsesse // 2. Puky Cykel // 3. Puslespil // 4. Mini Micro løbehjul // 5. Børnebøger // 6. Badekåbe fra Småfolk // 7. Modellervoks // 8. Frost på DVD eller Blu-ray // 9. Egg helmet

– Dette indlæg indeholder aff. links –

Popupshop

Jeg har længe luret på mærket Popsupshop. Jeg har egentlig også været vilde med mange af deres styles, men jeg har bare aldrig fået købt noget derfra. Kender i det? Jeg er faktisk blevet lidt dårlig til at kaste mig ud i nye mærker. Men for nogle uger tilbage var der Popupshop lagersalg her i København og det var jo en glimrende anledning til, at prøve mærket af. Da jeg kom frem kom jeg dog hurtigt i tanke om, hvorfor det egentlig er at jeg har boycottet lagersalg. Ualmindeligt mange kvinder der som tornadoer bruger deres magt til at støve tøj op. Desuden var det varmt og jeg fik ondt i ryggen af at kigge i kasserne på gulvet. Phew jeg er blevet gammel. Men priserne var fabelagtige og jeg fandt nogle ret fint ting til Vigga. Købte ulve og isbjørneprint. Det må jeg vise frem en anden dag.
Noget der virkelig overraskede mig var kvaliteten af tøjet. Det er SÅ blødt. Det helt vildt. Desuden ser det bare så bekvemt ud og det er nemt og dejligt, at lege i for Vigga. Vi skal helt sikkert have mere fra Popupshop. Er så positivt overrasket over det mærke.

Det sælges efterhånden en del steder, så vidt jeg har sejt. Sejedrenge.dk har et fint udvalg. Bl.a. noget af Popupshops virkelig lækre nattøj. Stylepit har også lidt og har fundet lidt af mine favoritter.

Popupshop

 

1. Horse print leggings // 2. Leopard print kjole // 3. Zebra print jakke // 4. Tiger print Leggings // 5. Sorte baggy leggings // 6. Leopard leggings // 7. Horse print sweatshirt // 8. Leopard sweatshirt // 9. Strømper med print

Indlægget indeholder aff. links