Noget om sociale medier

De fleste blogs har en facebookside og det har min selvfølgelig også. Problemet er at jeg aldrig rigtig bruger den og derfor har den meget få følgere og meget lidt aktivitet. Helt ærligt så synes jeg det er et stort arbejde at have en aktiv blog + instagram profil og derudover en facebookside ved siden af. Det er jo ligesom også begrænset hvor mange interessante emner jeg kan finde på, på daglig basis 😉 Jeg kan sagtens se at det er lettere at “rekrutere” læsere igennem facebook, da et alting bliver spredt med lynets hast, men så kan jeg heller ikke se mere fordel i det.

Derfor vil jeg nu høre jer om i synes det er vigtigt for en blog at have en aktiv facebookside? Er det noget som denne blog mangler? Og i så fald, hvad er det så ved facebooksiderne som i godt kan lide?

Vind en LEGO movie Storage Brick

For en måneds tid siden var vi i biografen med Vigga. I den forbindelse så vi traileren til LEGO movie og jeg må indrømme at jeg grinede en del. Hvis Vigga havde været et par år ældre, så skulle vi helt sikkert ind og se den. Jeg er sikker på at den er hylende morsom for både børn og voksne! 🙂

Room Cph er officiel LEGO licenspartner og har selvfølgelig lanceret en LEGO movie lunch and storage serie. Jeg er så hedig at jeg har fået lov til at udlove en Storage Brick i orange, her på bloggen.

For at deltage i denne konkurrence skal i blot skrive en kommentar i kommentarfeltet herunder. Jeg trækker en vinder 5/3-14. Held og lykke til jer alle! 🙂

Gang i kreativiteten

Nu er det jo Fastelavn lige om lidt og dette er en fantastisk undskyldning for, at få gang i al klippe klisteret. Vigga er vild med at lave pynt og ligeså er hendes mama. Jeg synes egentlig også det er meget hyggeligt. Derfor var Ea i weekenden taget i Tiger for at rippe den for krea ting. Man kan faktisk få overraskende mange fine og billige ting i Tiger. Når men de sidste dage har der været gang i værkstedet herhjemme og vi har både lavet en masse som familie, med dagplejebarn og med Viggas kusine. Det har været smadder hyggeligt og jeg skal nok lige få taget et billede af de ting vi har lavet en af de nærmeste dage.

Ea har lavet en “tønde”, som de skal have med i legestue i morgen, hvor ungerne skal slå katten af tønden. Det bliver virkelig hyggeligt for dem og jeg er lidt ærgerlig over, at jeg ikke har mulighed for at komme med. Nu må vi se om jeg får en kattekonge eller dronning hjem 😀

Vigga og yndlings Esben!

Reima 70 år

Reima fylder 70 år og har i den anledning skabt en jubilæumskollektion. Kollektionen er 70’er inspireret og er efter min mening Gudeskøn. Selv har jeg forelsket mig i den gule jakke! Hvad synes i om dem?
I kan forresten se resten af kollektionen her.