Året der gik 2013

Juleaften 2013

Efter vi har fået Vigga holder vi skiftevis jul med Eas og min familie. I år var det min families tur og vi havde besluttet at holde det herhjemme. Det virkede som en god idé i forhold til Vigga. Både med at åbne gaver og lege med dem men også at hun kunne blive puttet i egen seng.

At holde det herhjemme betød dog at jeg for første gang skulle stå for julemaden. Det stressede mig en smule og fik da også lidt præsentationsangst, men jeg klarede det og det smagte fantastisk. Min morfar lavede dog sovsen og ris a la manden 😉 Vi gik rundt om træet (for første gang nogensinde i min familie – for Viggas skyld) og åbnede gaver om eftermiddagen, igen for Viggas skyld. Hun blev overøset med gaver som sædvanlig det forkælede barn. Alt i alt en fantastisk aften. Så fantastisk at vi næsten helt glemte at tage billeder. Men vi har da et par stykker at vise frem.

Håber at alle jer derude havde en mindst ligeså dejlig jul som os 🙂

Uld fra Celavi

Vi har ikke brugt særlig meget uld til Vigga. Hvis vi har har det været sokker, sutsko, veste og lignede, men aldrig noget hun havde siddende på huden. Jeg tror de fleste af os husker uld fra vores barndom og det var mildest talt ikke særlig behageligt at have på – det kradsede helt sindssygt. Men sådan er uld jo slet ikke mere.

Vi har igennem, Club Celavi, testet uld undertøj. Da vi modtog det blev jeg temmelig overrasket over, hvor lækkert og behageligt det egentlig var at røre ved. Da Vigga fik det på var der absolut heller ikke klager. Det er jo undertøj og vi har skam også brugt det som inderste lag. Men vi har også ofte brugt det som nattøj og til ren afslapning. Vigga elsker at have det på og jeg er sikker på det er fordi at det har en god pasform + god bevægelsesfrihed. Pasformen er rigtig god og det går ikke “ud af form” – hader virkelig når tøj gør det 😉 Vi har været ovenud tilfredse og tror bestemt at Vigga kommer til at eje mere uld i fremtiden 🙂

Det var jo ikke meningen!

Vi havde ønsket os ansigtmaling, til Vigga, i fødselsdagsgave. Hun var også så heldig at hendes moster Ane og onkel Tue havde købt det til hende. Vi har ikke rigtig fået taget hul på det, men i går tog vi en tur i Panduro og købte pensler og så måtte det frem. Vigga var meget interesseret i det, men vi skulle eddermame ikke male noget som helst på hende… Til gengæld ville hun meget gerne male på sin mor og det måtte hun jo så prøve 😉 Jeg havde egentlig håbet at hun ville males bagefter men nix. Der går nok lige lidt tid før det bliver et hit, men så kan hun jo smukkesere mig i mellem tiden 😉

Udsalg

Det er en farlig tid med udsalg alle vegne. Det kribler i mine fingre og jeg har brugt alt for meget tid på at sidde og glo på børnetøj de sidste par dage. Sidste år købte jeg uhyggeligt meget til Vigga under udsalget. Og når jeg siger uhyggeligt meget så mener jeg MEGET. I år har jeg besluttet at begrænse det lidt og vil ikke købe for langt forud. Jeg er lidt mere interesseret i, hvad forårs kollektionerne har at byde på.

Alligevel har jeg dog købt lidt til Vigga (og mig selv ;-)), som jeg har kigget på længe…

1. Danefæ // 2. Marmar Copenhagen // 3. Molo // 4. Mini Rodini

Har i fået shoppet lidt?