Læderbryllup

I dag har Ea og jeg 3-års bryllupsdag. Dette hedder i følge Wikipedia læderbryllup, hvilket lyder akkurat lige så romantisk som vores dag har været 😉

Ea og jeg går overhovedet ikke op i vores bryllupsdag. Faktisk havde vi glemt den sidste år og kom kun i tanke om det fordi at min veninde skrev tillykke, sent om aftenen. Da vi besluttede os for at blive gift var det udelukkende fordi det var et krav, hvis Ea skulle adoptere vores kommende barn. Vi er ikke imod ægteskab, men det er ikke noget der som har nogen værdi for os. Vi og andre ved godt, hvor højt vi elsker hinanden.
Nu skal det selvfølgelig ikke lyde så negativt for det var da en skøn oplevelse og vi havde en dejlig dag med vores familie.

I dag har vi bare slappet af og nydt vores elskede datter. Vi har været inde i byen og lege på legeplads, gået tur på Strøget og spist frokost på Rizraz. Helt afslappet – lige som vi bedst kan lide det 🙂

Vores bryllupsdag – dengang vi var unge <3

Salt City Emporium

Først og fremmest, så er Instagram et farligt, farligt sted. Det er virkelig addicting og alt for inspirerende. Jeg har derinde fået øjnene op for et økologisk børnetøjsmærke, som hedder Salt city Emporium. Det laver simpelthen de fedeste leggins og jeg kunne egentlig godt købe dem alle sammen. Jeg har dog udvalgt mig en favorit og holdt mig til dem.

Jeg har set mærket meget få steder men de kan findes her, her og her.

Salt City Emporium
Det er disse som jeg har købt til Vigga 😀
Salt City Emporium
Salt City Emporium

Fødselsdag på forhånd

Nogen, som i jeg, har fødselsdag på næste søndag. Jeg har dog en regel om at jeg ikke vil lave noget som helst på min fødselsdag, andet end at være sammen med Ea og Vigga (før i tiden Ea). Har ikke lyst til at skulle bruge min fødselsdag på at gøre rent og stå og bage i køkkenet en hel dag. Derfor holdt jeg min fødselsdag for familien i dag.

Faktisk gad jeg overhovedet ikke lave noget i år. Jeg gad ikke engang bage, hvilket jeg ellers normalt sætter stor stolthed i. Havde en idé om at vi blot købte et par Othello lagkager (yndlings kagen!) og nogle teboller. Ea ville dog ikke helt acceptere at vi ikke selv skulle bage boller, så det kastede hun sig selv ud i.

Det har været sindssygt varmt i dag (det har i nok ikke lagt mærke til) så vi holdt det ude i vores gård. Vi havde været i Tiger i går og købe en masse engangs halløj, så alt bare kunne komme i skraldespanden når vi var færdige. Dovenskaben længe leve!

Det har dog været en smadder hyggelig dag og jeg har fået gode gaver. Viggas kusine har været her og det en virkelig skønt at se de to sammen. Jeg er tydeligt at se, at de begynder at få mere og mere ud af hinanden.

Ignorer venligst velour på borderne, haha. Vi ejer ikke en rigtig dug og var desperate. Det var hvad vi lige kunne hive ud af skabet 😉

P.s. Gæt lige hvem finger der har sneget sig med på kagebilledet?

Yndlings serier

Jeg fortrækker klart serier frem for film. Tror det har noget at gøre med, at man får mere af historien med – i de fleste tilfælde i hvert fald. Man lærer karakterne at kende på en anden måde og kommer til at hade eller holde af dem (okay, måske er det mig som lever mig lidt for meget ind i det ;-)). I hvert fald har jeg lavet en lille liste over mine yndlingsserier. Jeg kan overhovedet slet ikke vælge, hvilken jeg kan lide bedst, så listen er i vilkårlig rækkefølge.

1. The L Word
Den første serie lavet omhandlede lesbiske kvinder. Jeg ved ikke helt om man skal være lesbisk for at elske den, men jeg synes i hvert fald den er ekstremt underholdende.

2. Oz
Oz er faktisk en ret gammel serie. Den havde premiere i 1996 og handler om et højt sikret fængsel i USA. Det er nogle temmelig barske historier og nogle hårde skæbner man støder på i serien. Men bestemt anbefalelsesværdig! Vi er selv i gang med at se den for tiden – for femte gang. 
3. Orange is the New black
Denne serie er helt ny og kan ses på Netflix. Det er ikke mange uger siden jeg opdagede og vi så den på 3 dage. Vi ser stort set kun fjernsyn når Vigga sover, så det blev nogle sene aftner. Nu har der jo kun været én enkelt sæson indtil videre, men denne serie har potentiale til at blive min yndlings. Jeg vil faktisk våge at påstå at den er én god blandning i mellem “The L word” og “Oz”. Den har de gode historier fra “Oz” og en masse humor (og lesbiske) som “The L word”.
4. How i met your mother
Det jeg godt kan lide ved denne serier er, at historien er så gennemført. Der er en råd tråd igennem og man vender altid tilbage, hvis noget forblev uafklaret. Men nu vil jeg også snart gerne have en afslutning 😉
5. Dexter
Jeg havde faktisk ikke de store forventninger til denne serie og gav mig til at se den af ren kedsomhed. Jeg blev dig hurtigt fanget af den og så de første sæsoner meget hurtigt. Dog gik jeg i stå ved sæson 5 (tror jeg det var) og har ikke rigtig kunne komme i gang med at se den igen. 
Jeg synes det er en ret interessant serie med et orginalt plot.
Hvilken er jeres yndlingsserie(r)? 🙂

Bibi og Bobo fra Hoptimist

Hoptimist er hovedsponser for for de danske hospitalsklovne og har i den forbindelse lavet to klovne-hoptimister, ved navn Bibi og Bobo. De donerer et antal penge for hver solgte hoptimist. Jeg er overbevist om at mange børn, hver dag, har stor glæde af hospitalsklovnene. Dette vil vi bestemt gerne støtte ved at købe en af de fine hoptimister.

Jeg så helt tilfældigt en plakat med disse i bus 5A og har derefter set dem i diverse forretninger. De er smadder søde og vi skal, uden tvivl, have købt en eller to herhjem til. De ville både være sjove at have i stuen, men også på Viggas værelse 🙂

Disse hoptimister kan findes i forretninger som Imerco, Inspiration og Magasin 🙂

hoptimist
hoptimist