Påske”æg”

Hold nu op, hvor mange af mine indlæg handler om påsken. Nå men… Vigga er virkelig blevet forkælet her i påsken – man skulle næææsten tro hun havde fødselsdag eller lignede. Vi har ikke selv fået købt noget til hende, men eftersom hun er blevet overøset med gaver så tror jeg altså bare vi dropper det i år. Det kan åbenbart betale sig, at sende gækkebreve ud. Tror jeg selv må benytte mig af det næste år….. Jeg vil også have gaver! 😉

Hun har fået Rasmus Klump badehåndklæde, Dantoy Scooter, Fisher Price kasseapparat, 3 puslespil, kridt og en bold.

I går var min mormor og jeg en tur på loppemarked i valbyhallen. Det var ikke fordi der var de vilde fund, men vi fandt en kasse fyldt med gammel Brio tog og det købte min mormor lige til Vigga som et ekstra påske”æg”. Jeg har siddet og vasket det af her til aften og det er super fedt. Det er gammelt og noget af malingen er skallet af hist og her, men jeg synes virkelig det har sin charme.
Vi har selv noget af det nye men det kan jo sagtens kombineres, så det er skønt.

Det er meget svært at se dem, men de klodser som ligger øverst til venstre – er der nogen, som ved om de også høre til BRIO?
Der var over 30 toge og biler med
En masse forskelligt – skibe, skinner, stoppesteder og bomme

Gæk, gæk, gæk

Vigga har modtaget et par gækkebreve herhjemme. Hun har allerede gættet det ene, selvom det var svært. Brevet var nemlig fra nogen som slår og sådanne nogle kender vi bestemt ikke 😉 Vigga gættede på at brevet kom fra hendes mormor og det var sørme rigtigt. Hun modtog et skønt påskeæg, som i kan se på billederne fra i det forrige indlæg.

Det andet gækkebrev er straks værre. Vi er ude i noget med nogle briller som kan drille. Men vi kan altså ikke gætte, hvor det kom fra så det ser ud til at vi skylder et påskeæg 🙂

Påskefrokost

I går var vi til påskefrokost hjemme hos Viggas mormor og morfar (Eas forældre). Vi havde alle en smadder hyggelig dag og især Vigga var i sit Es. Vi kan virkelig mærke at hun er ved at blive tryg ved sine bedsteforældre, moster og onkel så det er super dejligt – specielt for hende selv. 
Vi ankom til super lækkert påskebord.
Vigga fik et KÆMPE påskeæg 
Det indeholdt heldigvis ikke et KÆMPE chokolade æg med skønt legetøj. Et Fischer Price kasuseapparet, 3 puslespil og en kasse med kridt. 
Mama og Vigga skal lige afprøve de nye puslespil.
Viggas kusine Vilja havde fået dukketøj i hendes påskeæg og Vigsen skulle lige hjælpe med at passe hendes dukke 😀
Mine Svigerforældre havde været i Sverige dagen forinden – haps!
Mine Svigerforældre havde været i Sverige dagen forinden – haps!

Kanelbrød

Jeg har bagt kanelbrød i dag og nøj, hvor var det lækkert. Uden tvivl det bedste kanelbrød nogensinde. Jeg fandt helt tilfældigt opskriften på google og i kan se den her.

Kanelbrød
kanelbrød

 

Påskepynt af perler

Jeg elsker perler! Det er virkelig sjældent jeg får lavet noget i perler mere men nu, hvor det er påske så var der en undskyldning. Desuden havde jeg set kyllingerne (på øverste billede) her i blogland og dem var jeg da nødt til lige at få lavet.
Før Vigga kom til verden kunne Ea og jeg godt have en weekend, hvor vi gik fuldstændig perle-amok. En weekend, hvor vi lavede alverdens ting af perler i mens vi så en masse film og serier. Det var simpelthen så hyggeligt. Dog var det lidt uoverskueligt, hvad vi skulle bruge alle de perleting til. Et år besluttede vi os for at give dem i julegave til vores familier – til deres meget store skuffelse, haha 😀