Cirkus til børneværelset

Flagranke projekt

Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg, så har jeg købt lidt stof. Det er meningen at jeg skal have syet en flagranke til Viggas værelse. Rundt omkring på blogland har jeg set de fineste retro flagranker og har derfor ladet mig inspirere. Jeg besluttede derfor, at købe en stofpakke på nettet og den er super fin. Jeg er dog blevet en lille bitte smule i tvivl. Jeg har leget lidt med tanken om, på en eller anden måde, at lave cirkus tema på Viggas værelse. Men det ender nok bare med retro flagranker 😉

Figenpålæg

Jeg skrev, for lidt tid siden, et indlæg omkring inspiration til mellemmåltider. En af mine søde læsere forslog hjemmelavet figenpålæg og det kastede jeg mig så ud i. Jeg gik i Føtex og fandt lidt forskellige ting. Sådan som jeg kunne læse mig frem til, så er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan komme i af tørret frugt og nødder. Jeg købte derfor dadler, figner, tranebær og mango. Nødderne havde jeg liggende i skabet.
Jeg kom ca. 100 g dadler, 100 g figner, 50 g mandler og en smule mango i i en blender. Kom en smule vand i og blendede til det havde den rette konsistens. Derefter kom jeg det op i en lille bøtte med låg og dryssede med kokos. Det skulle vidst kunne holde sig et par uger i køleskabet.
Vigga var helt vild med det. Hun er den helt store frugt spiser og frugt bliver konsekvent spist før alt andet. Men der røg altså også lidt rugbrød ned ind i mellem. Så det vil jeg bestemt kalde en sucses.
Figenpålæg

BOBO CHOSES SS13

Den nye kollektion fra Bobo Choses er, intet mindre end, fantastisk! Jeg elsker deres print. Det er originalt og man bliver så glad af, at se på det. Jeg har allerede udset mig en masse, som Vigga skal have til sommer. Jeg har ikke turde købe det endnu da jeg er lidt usikker på, hvilken størrelse hun skal have. Men nøj, hvor jeg glæder mig til at shoppe. Jeg er så heldig at min lokale børnetøjsbutik sælger dette mærke og, hver gang jeg passerer deres vindue kan jeg lige savle en smule over det 😉

Jeg kan rigtig godt lide at det er unisex. Jeg synes ikke at det skriger, hverken dreng eller pige. Her har jeg valgt lidt af mine favoritter ud.

Så sker det noget

Vigga er jo blevet 14 måneder og hun går ikke endnu. Hun har slet ikke været interesseret i det med, at tage skridt. Hun har i mange måneder kunne rejse sig op af ting og stå og lege. For et par måneder siden begyndte hun da også at gå langs møblerne, men det er ikke det som hun har gjort sig mest i.

Pludselig i sidste uge stod hun bare selv, uden at holde ved noget. Det er helt vildt. Nu kan hun stå selv med lidt legetøj i hænderne bukke sig ned og efter legetøj i kassen og stadig holde balancen selv. Derudover er hun begyndt at gå rigtig meget. Dog med støtte. Jeg er super lykkelig, da jeg måske var ved at blive liiidt bekymret. Ikke over at hun ikke ville gå, men over at hun ikke havde interessen i det. Men det må man sige hun har nu og det er bare skønt 🙂