Rygsæk fra Jens Storm

Kan i huske Jens Storm ryksækken? Den er tilbage og efter min mening er den ret fin. Det er en lille model og anbefales derfor til børn mellem 2-5 år. Den næste taske vi selv skal investere i bliver nok en skoletaske og selvom denne var stor nok, så tvivler jeg på at Vigga havde godkendt den. Der skal vi nok ud i noget lidt mere farverigt og gerne nogle genkendelige figurer. Men havde hun været to år, så var den altså nok røget i kurven.Rygsæk fra Jens StormDe fine rygsække fra Jens Storm kan findes her.

-Dette indlæg indeholder affiliate links 

Julekollektion fra Mini Rodini

Man har et standpunkt til man tager et nyt. Jeg havde lavet en aftale med mig selv i år. Også med Ea – men mest mig selv. Jeg ville IKKE bruge en masse penge på juletøjet når Vigga som regel kun bruger det en enkelt aften. Jeg har derfor allerede været i H&M for, at finde en julekjole, strømpebukser, cardigan og endda et par glimmersko. Jeg var fuldt ud tilfreds og var sluppet af med 350 kroner for hele baduljen. Men så skete der noget i dag. Jeg fik en mail om, at Mini Rodini havde lavet en julekollektion – og som mange ved har jeg en svaghed fra mini Rodini. Før jeg havde set mig om havde jeg købt både julekjole og tilhørende stømpebukser. Dammit. Mangler virkelig selvbeherskelse. Men det er SÅ fint.

 

Julekollektion fra Mini Rodini

 

Jeg har set tøjet, som forresten også findes i blåt, på rigtig mange shops. Jeg har selv købt det hos Babyshop, da de umiddelbart var de eneste som forhandlede det i Viggas størrelse.

-Dette indlæg indeholder affiliate links

Årets vintergarderobe

Det er for alvor ved at blive koldt og de sidst par uger er vintergarderoben stille og roligt blevet fundet frem. Jeg, har som altid, været ude i god tid og derfor har den ligget klar i skabet de sidste par måneder. Jeg er ret bevidst omkring, hvad jeg gerne vil have til Vigga og lige pludselig er det umuligt at finde i hendes størrelse. Så vil jeg hellere have det klaret i god tid, så jeg er sikker på at få det som passer hende bedst.

I år besluttede vi at hun skulle have et to-delt sæt som hendes primære vinterovertøj. Det er jeg allerede rigtig tilfreds med – for Vigga er virkelig glad for det. Noget helt andet er, at Vigga allerede bruger størrelse 122 og der bliver udvalget af flyverdragter altså lige lidt mindre.
Sidste år havde Vigga vinterjakken fra Marmar cph og jeg var virkelig overrasket over den gode kvalitet og hvor godt den holdt hende varm. Derfor valgte vi at købe både jakken og skibukserne derfra i år.
Både vinterstøvler og vintertøjet kan ikke tåle tørreskab. Derfor køber vi altid en ekstra flyverdragt. Det har vi også gjort i år. Jeg var rigtig heldig at finde en næsten ny Ver de terre flyverdragt på Reshopper. Og lige et hurtigt sidespor. Hvis i ikke kender den app, så må i virkelig downloade den. Jeg har virkelig købt mange gode ting på Reshopper – specielt til vores dagpleje. Nå, men jeg fandt den næsten nye flyverdragt derinde til 600 kroner og den er perfekt som ekstra. Det er en tidligere model, så den er blommefarvet. Vigga har haft den før og det er en skøn og varm farve til hende. Desværre kan den ikke købes i år.

Et to-delt sæt fra Marmar og en ekstra flyverdragt fra Ver de terre består Viggas vintergarderobe altså af i år. Nu er den jo ikke blevet prøvet af så længe, men indtil videre er vi rigtig tilfredse med vores valg. Vigga har jo efterhånden også fået sin egen mening om tingene, så det handler meget om at finde en kompromis, hvor Vigga kan lige modellen samt farverne og hvor vi kan lide kvaliteten og pasformen. Det er heldigvis lykkes rigtig godt i år.

vinter1. Marmar cph vinterjakke // 2. Marmar cph skibukser // 3. Ver de terre flyverdragt

Indeholder affiliate

Striber fra Little Pieces

Jeg har forelsket mig i striber fra Little Pieces. Little Pieces er ikke et mærke, som jeg har givet meget opmærksomhed her på bloggen, men de laver faktisk mange fine ting. Og endda til okay priser. Vigga har haft lidt derfra og vores erfaringer er indtil videre positive. Jeg mener at deres mindre størrelse er en 104, så det er et mærke til lidt større børn.
Men tilbage til kjolen. Jeg fandt den hos stylepit – ved faktisk ikke hvilke fysiske butikker der sælger Little Pieces – men den kan i hvert fald findes her.

Striber fra Little Pieces

 

 

– Indlægget indholder affiliate-links –

Krokodille nyheder fra Mini Rodini

Så er der Krokodille nyheder fra Mini Rodini. I har sikkert allerede set det florere rundt på nettet – Mini Rodinis nye kollektion. Særligt deres nye krokodille print lader til at være meget populært, men det er da også skønt. Jeg har fundet et godt udvalg hos Kidsworld – som jo også kører med gratis fragt.
Jeg er selv ret vild med kjolen og dragten. Desværre går Mini Rodini onesies/jumpsuits kun til str. 92/98. Ellers var den røget i kurven 😀

Find det nye Mini Rodini lige her.

Krokodille nyheder fra Mini Rodini

 

– Indlægget indeholder affiliate-links –