Ny seng til Vigga

Ny lejlighed er lig nye møbler. En af de første ting på dagsordnen er, at Vigga skal have sin egen seng. Hun havde en Kili seng fra Sebra da hun var mindre, men brugte den aldrig. Hun sov middagslur i den et par gange og det var det. Derfor solgte vi den og så har hun bare fået lov at sove hos os. Men nu får hun jo sit helt eget værelse og jeg tænker vi så småt kan begynde at øve, at hun skal sove i sin egen seng. Hun kan i hvert fald starte der og så rykke videre hen af aftnen eller natten. Nu må vi se. Men første skridt er i hvert fald, at hun får den skide seng.

Jeg har kigget på alt muligt. Jeg kan i det hele taget ose rundt på nettet, i lang tid, uden at tage en beslutning om noget som helst. Vigga er jo ret lang, så det skal være en seng i voksen længde eller næsten i hvert fald. Hun vil helst selv have en høj seng. Vi måtte dog lige snakke om, at vi måske ikke så godt kunne ligge deroppe og læse med hende. Så ombestemte hun sig og vil hellere have en lav. Jeg heller nok mest til en lav, men kan sagtens se det sjove i en høj. Der er stadig lidt tid til at beslutte sig, men de fire nedenstående kunne være rigtig gode bud på hendes kommende seng.

 

Ny seng til Vigga

  1. Hoppekids mellemhøj seng // 2. Flexa trendy halvhøj seng // 3. Oliver Furniture i eg // 4. Flexa play børneseng 

– Indlægget indeholder affiliate-links –

Zoopreme + konkurrence

Jeg har før omtalt mærket Silly U her på bloggen, nu skriver jeg lidt om det igen, og det bliver uden tvivl heller ikke sidste gang.  Det som kendetegner Silly U er at det er dansk, kvaliteten er god, sikkerhedsstandarden er høj og så producerer de lækreste ting i de fineste farver.

Deres nyste skud på stammen er en serie ved navn Zoopreme og der er virkelig mange fine ting. Jeg kan heriblandt nævne en rigtig fin dukkeseng, wire hylder og spisestel. Men min absolutte favorit er nedenstående bord/skammel sæt. Jeg er vild med detaljen på fødderne og det sort/hvide mønster på skamlerne. Vigga er ved at vokse fra hendes nuværende sæt og dette kunne være en god kandidat til det næste!

Zoopreme
I anledningen af den nye serie er jeg så heldig at have fået lov til at udlove en lille præmie på bloggens facebookside. I har mulighed for at vinde et dinner sæt i valgfri farve. I kan deltage i konkurrencen lige her.

Nomi højstol

Vigga har fået lov at teste Nomi højstolen fra Evomove og det har hun været i fuld gang med de sidste par uger.
Nomi højstolen er designet af Peter Opsvik (som også har designet Tripp Trapp stolen). Stolen vokser med barnet og man kan ved hjælp af skråstolen allerede bruge den til spædbørn. Nomi stolen er ergonomisk og er en af de eneste højstole på det danske marked, som er godkendt efter den nyeste 2012 stadard. Denne stiller bl.a. nye krav til bøjlerne.
Materialet er bæredygtigt og plastikken uden parabener og phthalater – dette sætter vi stor pris på.
Da stolen ankom gik jeg hurtigt i gang med at samle den. Jeg havde en forventning om, at det ville blive et værre mas at samle og installere den ordenligt, men det var virkelig let. Jeg behøvede ikke engang at finde værktøjet frem for lige under sædet sad der 2 umbraco nøgler – smart!
Nomi højstolen kan kun bestilles online og der er gratis fragt. Inde på deres hjemmeside er der mulighed for at designe stolen, så den passet netop til ens hjem. Man kan vælge i mellem 7 forskelige farver til ryglæn, sæde og fodstøtte og 5 forskellige træsorter til stammen. Jeg valgte en lækker egetræ til stammen og en ocean farve til resten. Den matcher vores flowerpots ret godt 😉
Viggas første møde med stolen startede ikke godt. Hun mente bestemt ikke, at det var hendes stol og nægtede at sidde på den. Hun er uden tvivl et barn, som ikke er glad for forandring. Derfor lod vi stolen stå i stuen et par dage, så hun lige kunne vende sig til den. Efter 2 dage blev den spændende og hun begyndte at udforske den. Siden har hun været glad for den.
Jeg var lidt bekymret for om hun kunne komme op på den, men det har der ikke været de store problemer med. Desuden er den let for hende at trække ud selv. Men Vigga er jo lidt en krudtugle og for tiden sidder hun ikke stille i mange minutter. Hun skubber sig rigtig ofte ud fra bordet, men stolen tipper ikke og er let at skubbe ind – i modsætning til hendes Tripp Trapp stol, som har været ved at vælte bagover et par gange.
Viggas mama (aka dagplejemama) er meget begrejseret for stolen. Den er nemlig rigtig let at rengøre og let at flytte ved støvsugning. Som dagplejemama gør hun vidst en del rent 😉
Vigga sidder rigtig godt på stolen og den støtter hende på den helt rigtige måde. Især ryglænet giver hende god støtte og hun sidder i en flot oprejst stilling på den. Derudover er den virkelig let at justere som barnet vokser.
Nomi stolen er helt sikkert en stol, som er kommet for at blive. Den har et lækkert design, den lever sikkerthedsmæssigt op til alle standarder, den er let, ergonomisk og uden tvivl anbefalelsesværdig.

Læs meget mere om stolen på Evomoves hjemmeside her.

Er du interesseret i, at vinde og teste en Nomi højstol fra Evemove? Så hold godt øje med bloggen det næste stykke tid 🙂

– Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Evomove a/s –

Salt City Emporium

Først og fremmest, så er Instagram et farligt, farligt sted. Det er virkelig addicting og alt for inspirerende. Jeg har derinde fået øjnene op for et økologisk børnetøjsmærke, som hedder Salt city Emporium. Det laver simpelthen de fedeste leggins og jeg kunne egentlig godt købe dem alle sammen. Jeg har dog udvalgt mig en favorit og holdt mig til dem.

Jeg har set mærket meget få steder men de kan findes her, her og her.

Salt City Emporium
Det er disse som jeg har købt til Vigga 😀
Salt City Emporium
Salt City Emporium

Tripp Trapp hynde

Jeg har fået et lille tip om en Syalf, hvor vi så har købt en Tripp Trapp hynde. Synes selv den er super fin! Ja undskyld mig – men dem fra Stokke er altså meget lidt kønne 😀
Syalfen har et fint udvalg af stof fra både Katvig, Småfolk, Marimekko og andre steder. Derudover har hun været super venlig overfor os, så tænkte jeg da lige måtte anbefale hende til andre som skulle stå og mangle en hynde 😛
I får lige lidt hyndeflash. Se venligst bort fra kødsovs på stolen. Bissebarnet havde lige indtaget en potion mad og jeg troede, ligesom, jeg havde fået vasket det hele væk 😛
Tripp Trapp hynde
Hynden au naturel
Tripp Trapp hynde
– med plastikbeskyttelse på 😉
Tripp Trapp hynde
Og en lille kødsovsmund 😀