Regnbuekage

Jeg har i gennem tiden bagt en hel del. Men det har altså mest været brød og andet mad relateret. Den vildeste kage jeg nogensinde havde bagt må være Meyers citronmåne, så det siger lidt om måne kage bage evner 😉

Alligevel havde jeg besluttet at jeg, i år, selv ville bage en kage til Viggas fødselsdag. Eftersom vi til hendes navngivning og 1-års fødselsdag havde fået andre til at lave nogle virkelig flotte fondant kager, så havde jeg lidt at leve op til. Jeg gad virkelig ikke kaste mig ud i et fondant projekt for det er jeg ALT for perfektionstisk til. Og jeg vidste bare at jeg ville være skide dårlig til at forme figurer, så det kunne der ikke lige blive tale om.

Men så faldt jeg over en regnbuekage. Den virkede forholdvis overskuelig at bage og så var den knald flot. Jeg turde dog ikke at regne med at jeg bare lige kunne bage sådan en kage til hendes fødselsdag, så jeg måtte ud i en prøve runde. En hel del gik så også galt, så en prøverunde havde ikke været en dårlig idé.

På selve fødselsdagen lykkes det mig også at lave kagen til perfektion – igen, hvis jeg selv skal sige det 😉 Jeg fik ikke skrevet så meget om kagen i fødselsdagsindlægget og synes altså nu den fortjener sit eget. Forresten lavede jeg også en mini version til Vigga 🙂

Opskriften og fremgangsmåden fandt jeg her.

RegnbuekageRegnbuekage

Share:

3 Comments

 1. december 15, 2013 / 7:49 pm

  Wauw wauw hvor er den flot…

 2. Anonymous
  december 15, 2013 / 9:44 pm

  Min datter er fuldstændigt forelsket i de kager! Hun har nærmest kigget på dem dagligt. Og kunne ikke helt forstå at vi ikke kunne komme op til jer så vi kunne bage en sammen. For det var det flotteste hun nogensinde har set : )
  Og de er osse ret fantastiske!
  Kh. Sofie

 3. december 15, 2013 / 10:35 pm

  Hvor ser den bare fantastisk ud! Både visuelt og sikkert også smagsmæssigt må den have været et kæmpe hit! Det vidner om overskud og kærlighed! Jeg håber i havde en helt fantastisk dag med yndige Vigga 😀

  Kh Anna
  http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.