Uld fra Celavi

Vi har ikke brugt særlig meget uld til Vigga. Hvis vi har har det været sokker, sutsko, veste og lignede, men aldrig noget hun havde siddende på huden. Jeg tror de fleste af os husker uld fra vores barndom og det var mildest talt ikke særlig behageligt at have på – det kradsede helt sindssygt. Men sådan er uld jo slet ikke mere.

Vi har igennem, Club Celavi, testet uld undertøj. Da vi modtog det blev jeg temmelig overrasket over, hvor lækkert og behageligt det egentlig var at røre ved. Da Vigga fik det på var der absolut heller ikke klager. Det er jo undertøj og vi har skam også brugt det som inderste lag. Men vi har også ofte brugt det som nattøj og til ren afslapning. Vigga elsker at have det på og jeg er sikker på det er fordi at det har en god pasform + god bevægelsesfrihed. Pasformen er rigtig god og det går ikke “ud af form” – hader virkelig når tøj gør det 😉 Vi har været ovenud tilfredse og tror bestemt at Vigga kommer til at eje mere uld i fremtiden 🙂

Share:

1 Comment

 1. december 30, 2013 / 3:04 pm

  Ser lækkert ud 🙂
  Og måtte da fluks melde mig ind i celavi clubben 🙂
  Herhjemme er Laura iført uld inderst hverdag og har været det fra start oktober, og var det også sidste vinter.
  Storesøster Sofia brugte det da hun var mindre da hun var i semi-skovbørnehave og var ude hverdag næsten hele dagen. Hun bruger fortsat uld undertøj når hun er til spejder eller ridning.

  Rigtig godt nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *