Juleaften 2013

Efter vi har fået Vigga holder vi skiftevis jul med Eas og min familie. I år var det min families tur og vi havde besluttet at holde det herhjemme. Det virkede som en god idé i forhold til Vigga. Både med at åbne gaver og lege med dem men også at hun kunne blive puttet i egen seng.

At holde det herhjemme betød dog at jeg for første gang skulle stå for julemaden. Det stressede mig en smule og fik da også lidt præsentationsangst, men jeg klarede det og det smagte fantastisk. Min morfar lavede dog sovsen og ris a la manden 😉 Vi gik rundt om træet (for første gang nogensinde i min familie – for Viggas skyld) og åbnede gaver om eftermiddagen, igen for Viggas skyld. Hun blev overøset med gaver som sædvanlig det forkælede barn. Alt i alt en fantastisk aften. Så fantastisk at vi næsten helt glemte at tage billeder. Men vi har da et par stykker at vise frem.

Håber at alle jer derude havde en mindst ligeså dejlig jul som os 🙂

Share:

2 Comments

  1. Louise
    december 30, 2013 / 10:25 pm

    Hold nu op hvor bliver Vigga da bare mere og mere charmerende! Ser ud til I havde en dejlig jul. 🙂

  2. december 30, 2013 / 10:59 pm

    Ser ud til i havde en dejlig aften! 🙂 hun er bare så sød <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *