Godt nytår

Godt nytår til jer alle og håber at i havde en skøn aften i går!
Vi havde selv en stille og dejlig nytårsaften. Vi var hjemme hos Eas forældre og fejrede nytåret sammen med Eas 2 fastre, onkler, hendes lillesøster og vores niece. Så en helt stille og rolig aften i godt selskab og med god mad. Vigga hyggede sig som sædvanlig og vi lod hende være ret længe oppe. Omkring klokken 21.30-22.00 kunne vi dog mærke at hun var blevet rigtig træt og jeg gik derfor ind og lagde mig i sengen sammen med hende. Hun sov på 10 minutter og sov også igennem alt fyrværkeriet. Vi overnattede forresten hjemme hos Eas forældre så vi ikke skulle tage hjem med Vigga midt om natten i bulder og brag. 
Traditionen tro fik vi ikke taget så mange billeder 😉

Share:

3 Comments

 1. Anonymous
  januar 1, 2014 / 5:00 pm

  Godt nytår – tak for fin blog : )

 2. Anonymous
  januar 1, 2014 / 5:01 pm

  Hov!
  Kh. Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.