Yndlings julegaven

Viggas mormor gik dukke-amok til Viggas fødselsdag og jul. I fødselsdagsgave fik hun en dukkevogn fra Brio og dertil dyne, pude, myggenet og regnslag. Det har virkelig været et hit. Til jul scorede hun sig så en Baby Born dukke, dukke autostol og dukke højstol – man skal jo ikke gå ned på udstyr. Der er derfor virkelig blevet leget med dukker herhjemme de sidste par uger og hun er bare så sød og kærlig ved dem. Det er virkelig hyggeligt at følge med i de lege hun finder på med dem og jeg kunne sidde og kigge på det for evigt. Eas dagplejebarn er en lille trold, som lige er fyldt et år, og jeg kan se at Vigga imiterrer Ea rigtig meget.  

Share:

3 Comments

 1. januar 5, 2014 / 10:49 am

  Det er så kært… Alba gør det samme med hendes dukker – Altså imiterer det jeg gør med lillebror…
  Så dukkerne skal selvfølgelig også have mad fra brysterne (ret sjovt at se)

 2. januar 5, 2014 / 9:54 pm

  Det er så hyggeligt:-) Vi gav selv Carla Brio dukkevogn i julegave, da hun har været hel vild med den hos dagplejemoderen i flere måneder nu. Min mor gav hende babyborn, så vi har også gang i bleskift og sutteflasker hos os:-)
  K.h.
  Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *