Mere Udsalg + tip

I formiddags poppede der pludselig et link op, på min facebook væg, fra Smartkids. Jeg klikkede mig ind og opdagede at der var 50% på Molo og Hummel. Selvom jeg havde aftalt med mig selv at jeg ikke skulle shoppe mere så røg der alligevel lidt i kurven. Lidt af det er desværre allerede udsolgt og derfor kan jeg ikke linke direkte til de varer. Men der er stadig masser af lækre ting, så i kan roligt klikke jer derind. Så vidt jeg ved gælder tilbuddet kun i dag. Kom til udsalget her.
1. Hummel undertøj // 2. Hummel undertøj // 3. Molo Leggings // 4. Molo fleece // 5. Molo bluse/tunika

Share:

2 Comments

  1. januar 8, 2014 / 6:59 am

    Det er altså også ret så svært at lade være med at shoppe når der er så gode tilbud 🙂 var så heldig at jeg fik købt den fine kjole med hundene, som Vigga også har til Alma.

    • januar 8, 2014 / 11:09 am

      Det er det altså. Synes alligevel at det er sjældent at jeg finger ting i Viggas størrelse til 50%. Skønt at du fik Dalmatiner kjolen – den er altså også virkelig lækker! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *