Hjemvendt fra Sverige

Er hjemvendt efter en uge, i sommerhus, i Sverige. Hvor heldigt var det lige, at vi var afsted den uge, hvor vejret var aller bedst? 🙂Vi var afsted med Eas forældre, søskende og niece. De første dage var ret hårde for Vigga, da hun slet ikke er vant til at være så meget sammen med andre mennesker. Derudover sov hun også ekstremt dårligt, så hun var lidt trist og pylret – for ikke at nævne mor syg. Men som dagene gik blev det heldigvis bedre og bedre. Vi havde faktisk aftalt at vi ville tage hjem, hvis det var for meget for hende men sådan blev det jo, heldigvis, ikke.

Selvom vi var afsted mange var vi så heldige at vi havde vores eget lille gæstehus, hvor vi kunne trække os tilbage med Vigga 🙂

Jeg havde regnet med vi skulle ud og gå en masse lange ture med barnevognen deroppe. Sommerhuset lægger nemlig i the middle of nowhere og så virkede det jo oplagt. Men……. Jeg er ekstremt bange for slanger og efter vi på vores 3 gåture ALLE gangene stødte på én droppede jeg det ligesom. Jeg blev dødsensangst for bare at skulle gå ned af indkørslen, høhø. Så det var ret ærgeligt, at min slangefobi skulle ødelægge det.

Her er lige et par billede fra ferien:

Der var en stor, skøn, have med et æbletræ som var helt perfekt til slyngevuggen 🙂
Share:

1 Comment

  1. august 6, 2012 / 9:21 am

    Det ser ud til at have været nogle gode dage på trods af lidt pylret baby og dumme slanger.