Don’t be a drag, just be a queen….

I lørdags drog vores lille familie afsted til Copenhagen Gay Pride. Vi havde efter megen overvejelse besluttet, at vi alle skulle afsted. Vi havde tilmeldt os optoget sammen med nogen andre regnbuefamilier og havde på forhånd aftalt at, hvis Vigga på nogen måde virkede utryg ville vi tage hjem med det samme.
Det hele startede ved Frederiksberg Rådhus og, hver gruppe havde et nummer, hvor man skulle stå og vente. Der var et band (tror jeg man kan kalde det) – i hvert fald en masse mennesker som spillede meget højt på diverse instrumenter. Vigga havde hørebøffer på og hev dem konstant af og hun blev temmelig irritabel. Der var jeg nærmest på vej hjem igen. Jeg forsøgte dog lige, at tage hende  i bæresele og så faldt hun til ro og accepterede hørebøfferne.
Vi fik en plads i optoget, hvor larmen var minimal. Så hun behøvede heldigvis ikke have hørebøfferne på i den varme. Optoget vare ca. 3 timer og vi gik med omkring 30-40 minutter og Vigga var i super humør. Hun ænsede overhovedet ikke de mange mennesker, som stod og kiggede. Men efter de der 30-40 minutter blev hun sulten og havde brug for en lur. Så vi hoppede ud af optoget og Vigga fik en ammetår, lidt frugtmos og blev lagt til at sove. Vi gik lidt rundt med hende og så hoppede vi på optoget igen igen oppe ved vesterport og gik med resten af vejen ca. 20 min. Vigga sov stadig 🙂

Jeg var jo lidt bekymret for om det var for stor en oplevelse for hende. Vi har aldrig oplevet, at hun er blevet overstimuleret, men vi er ikke ligefrem kendt for, at tage hende med til store begivenheder. Hun reagerede overhovedet ikke på selve dagen og der var heldigvis heller ikke noget i dagende efter. Så det er jeg super lettet over. 

Nå ja! Og så havde Vigga også lige hendes TV debut i TV nyhederne klokken 18. Indslaget handlede om, at Kristendemokraterne mente det kunne være direkte traumatiserende for børn, at deltage i priden. Jeg er egentlig ret træt af, at Vigga skulle være en del af det indslag men det er der jo ikke rigtig noget at gøre ved! Men, hvis i så en meget smuk lille pige med lyserøde hørebøffer på, så var det altså bare min Vigga! 🙂

“Mine mødre elsker mig” skiltet var selvfølgelig monteret fint sammen med regnbue flag på barnevognen.

Share:

2 Comments

  1. august 23, 2012 / 7:40 pm

    Jeg ville nu nok også have været lidt nervøs i forhold til larmen fra de mange mennesker og musikken, men det er da alle tiders, at hun bare tog det hele i stiv arm 😀 jeg håber, I havde en rigtig god dag og det lyder bestemt ikke til, at I har fortrudt, at I tog med 🙂

  2. august 24, 2012 / 7:11 pm

    Åh ja, det ser jo virkelig også ud til at lille skønne Vigga er ved at få traumer, med det store smil hun har i hele ansigtet 😉

    Ej, det lyder da som en super hyggelig dag og dejligt at Vigga tog det så fint! <3