Dagens ret:

I dag stod menuen på Hokkaidosuppe med nudler. Jeg har faktisk aldrig lavet det før, men må sige at det smagte rigtig godt. Vigga var også vild med det – hun kværnede i hvert fald hele skålen 😀

Share:

5 Comments

  1. august 24, 2012 / 8:32 pm

    Det ser godt ud! Hvor er opskriften? 😉

    • august 25, 2012 / 6:55 am

      Høhø 😉

      1 hokkaido græskar
      3 kartofler
      2 gulerødder
      3 løg
      2 grøntsags-bullionterninger
      3 tsk stærk karry

      Skræl og skær alle grøntsagerne ud i små “terninger”. Hæld olivenolie i en gryde og smid alle grøntsagerne op og “svits” dem et par minutter. Put karry og salt i og spæd derefter med vand til grøntsagerne er dækket. Så skal de bare op og koge i ca. 15-20 minutter. Stavblend (eller bare blend) dem og voliá Hokkaidosupper á la Louise 😉
      Du kan også bruge en mildere karry, hvis du ikke er til kryderet mad. Der var et lille kick i vores, men ikke noget særligt. Vigga kunne sagtens spise det.
      Hov. Du kan også koge nogen nudler til, hvis du har lyst 😛

      Det er en meget stor potion og der var til to dage + lidt at fryse til Viggas frokost en dag.

    • august 25, 2012 / 6:56 am

      Hov. Det er altså kun 2 løg 😉

  2. august 25, 2012 / 3:24 pm

    Nej, hvor sjovt! Jeg stod netop i dag og kiggede på hokkaido græskar og tænkte: “gad vide, hvad jeg kan bruge sådan en til” 😀 øv! Jeg skulle have købt den..

    • august 25, 2012 / 4:12 pm

      Det må du gøre næste gang du ser det! 🙂 Det er ret sødt, så det er super baby venligt. Jeg vil tro man også sagtens kan lave mos af det.