Så er flyverdragten i hus

Så er årets flyverdragt i hus og det har været alt andet end let. Vi startede med at arve en, næsten ny flyverdragt fra Ticket To Heaven. Den sad dog ikke så godt på hende. Jeg havde så forelsket mig i en Hummel flyverdragt fra dette års kollektion, og jeg fik den da også. Eller Vigga gjorde 😉

Desværre var pasformen helt forkert til hende og sad endnu værre end den første. Hendes krop var alt for lang i forhold til ben og arme. Så den måtte videre i systemet. Desværre. Er stadig lidt trist over det 😉
Vi prøvede så en Molo på hendes og pasformen var MEGET bedre. Den er nemlig ret lang i kroppen. Vi var så, så heldige at vores niece sidste år havde en Molo flyverdragt, som hun havde brugt i kort tid. Så nu er vi ENDELIG flyveerdragt-klar 😀
Nu mangler vi så bare huer, vanter, luffer, futter, uld og alt det der. Puh ha. Jeg tror ikke helt jeg kan overskue det……..

–>

Share:

1 Comment

  1. oktober 8, 2012 / 7:16 pm

    Elsker MOLOs flyverdragter! De er så flotte 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *