Flere indkøb

Her er, som lovet, billeder af lidt flere indkøb. Der er vidst kommer lidt flere til. Desuden mangler jeg stadig, at modtage en pakke. Hvis den dukker op.

Jeg har købt melamin fra Netto. Så har jeg har købt 13 Schleich dyr. De 3 havdyr har Vigga fået til leg i badekaret og resten bliver brugt til pakkekalender.

Nu er der jo ikke SÅ længe til Viggas fødselsdag. Vi har snakket om, at vi gerne ville købe en dukke til hende. Det skulle være en mindeværdig gave og mange piger har nok stadig sin første dukke. Vi havde egentlig aftalt, at hun skulle have en Rubens dukke. Men så i dag…. Havde verdens bedste forretning, Forvandlingskuglen, fødselsdag. Og når de holder fødselsdag gør de det altså ordenlig!! De havde 50-70% på rigtig mange fine ting. Blandt andet et par dukker. Ea har hele tiden gerne ville have en mørk dukke til Vigga og jeg en drengedukke. Da det var de 2 dukker der var, så blev det svært at vælge. Vi købte derfor begge 😀 De er uden kemi og så er de bare så fine.
Hvilken hun skal have i fødselsdagsgave kommer vi nok til, at slås om 😀

Der røg også et par andre ting i kurven dernede. Blandt andet dinoer, som bliver delt op til pakkekalender og et SUPER fint lægesæt. Det gemmer vi dog lidt endnu. Vi købte også en båd og et par spande.

Så er der lidt mere tøj. Hummel body, Molo body og 2 tørklæder. Phew. Det var vidst det! 🙂

Share: