Leg med IPad

Herhjemme elsker Vigga, at lege med vores IPad. Jeg er selv en ret stor computernørd, så jeg er ikke én af de forældre som indfører skærmtid 😉 Det bliver nok Ea, som kommer til at stå for den del.
Der findes en hel del gode apps til babyer og Vigga synes de er rigtig sjove. Af og til får hun besøg af sine små venner og det er også et hit hos dem.

Viggas (og min) yndlings app er en, som hedder Moobaa. Den er simpelthen, så sød og sjov. Den er ikke for meget og tegningerne er fantastiske.

Moobaa

Man kan også få en holder fra FischerPrice til IPaden. Vi har ikke selv købt den endnu, men jeg har planer om det. Skal bare lige overbevise Ea om, at det er en god idé 😉

Lille Vigga-bebs med IPad 😀

–>

Share:

9 Comments

 1. oktober 31, 2012 / 10:03 pm

  Mini elsker også min smart-phone, det er dog ikke så meget han får lov til at lege med den selv da han meget gerne vil bide og savle på den, hvilket jo mig bekendt ikke går så godt med elektronik. Men vi bruger meget en app der hedder baby love sounds hvor der vises billeder af dyr og nu kan så selv trykke på et dyr og så siger den dyrets lyd, så sød app 🙂

  http://www.theibizamom.com

  • oktober 31, 2012 / 10:08 pm

   Nej – du har ret. Vi har også forsikret vores IPad 😉 Alt smager jo så godt, at man liiiige skal smage på det! Så vi valgte, at være på den sikre side.

   Jeg vil helt sikkert prøve, at hente omtalte App. Tak for tippet 😀

 2. november 1, 2012 / 6:43 am

  Hun er sej hende Vigga 🙂 – Den der holder fra FisherPrice – beskytter den også selve skærmen, ved du det? Vi har nemlig selv overvejet den – men vores Ipad bliver brugt på arbejde så det er lidt vigtigt der ikke sker noget med den hehe 🙂

  • november 1, 2012 / 7:20 am

   Så vidt jeg ved er der intet foran skærmen. Men den beskytter skærmen, i og med, der er sådan nogle beskyttelses kanter på. Så, hvis fx de skulle tabe den sker der ikke noget 🙂

 3. november 1, 2012 / 8:02 am

  Hvor er det skønt at læse om andre der heller ikke er skærm/medie/elektronik forskrækkede når det kommer til små børn 😀 Sofia har leget med iphone/ipod/ipad siden hun var 2½ og hun er bare skide god til det nu (vi fik først iphone da hun var den alder eller var det nok kommet før), hun kan nu selv finde fx netflix og finde det hun vil se, hun spiller div spil og er sågar begyndt at lærer veninderne det 😀

  udover ipad har vi også haft rigitg meget glæde af de film der hedder baby einstein, det er klassisk musik der spilles i børnehøjde, og så med legetøj der er filmet i bevægelse. Laura er allerede vild med det, og det er bestemt ikke fordi jeg går ind for at bare sætte barnet foran tvet, men der er ingen tvivl om at hun reagere på både musik og billede når det kommer frem 😀 og det gir lige moaren 10 min til at skrælle kartofler mm.

  • november 1, 2012 / 2:37 pm

   Jeg tror, personligt, at det at vigtigt at lære vores børn om diverse elektroniske himstergimser i en tidlig alder. Jeg tror, at elektronik og medier bliver meget vigtigere for deres generation, end vi på nuværende tid kan forstille os.

   Sejt, at din datter allerede er så god til det 🙂 Jeg er selv lige begyndt, at bruge Netflix og jeg er positivt overrakset over, at de allerede har et fint udvalg til børn 🙂

   Jeg kender ikke de omtalte film. Men jeg vil da lige prøve, at google dem. Vigga ser selvfølgelig ikke TV endnu, men om et års tid bliver det måske mere interessant. Så er det jo rart, at have et par film til de helt yngste liggende 🙂

  • november 1, 2012 / 3:00 pm

   Det gode ved babyeinstein er at det ikke som sådan er tv, eller jo det er det jo, men det er tilpasse de helt små, dvs ingen pludselige forskrækkelser, ingen ligegyldigt indhold, da det er med til at stimulere deres syn og hørelse, samt at jeg tror det klassiske er med til den generelle mentale udvikling. Så sidestiller nok lidt de film med at de lå på legetæppet med lejetøj der drejede rundt eller bevægede sig og så hørte musik 😀 Der findes også noget i samme serie som hedder små einsteins som er fra når de lidt mere bevidst ser tv, det en tegnefilm, men hvor der også indgår klassisk musik, og kunstværker. Tænker at den form for tv er langt bedre en ligegyldige tegenfilm, dem skal de tids nok få kendskab til.

 4. november 2, 2012 / 9:47 am

  Oliver eeeelsker også vores iPad og iPhones! Hvis han sidder i vores arme og opdager dem, så kaster han sig næsten ud af vores arme, for at få fat på dem! Har også overvejet at købe et cover til dem, da jeg ikke er meget for de der liter salv de kan producere 😉

  Vi købte faktisk vores iPad til Oliver, selv om han endnu ikke var blevet født. Vi har et vennepar, med en dreng på 3 år, og han har haft stor glæde af iPad til at se videoer på Youtube med Pingu, lastbiler osv. Og da kæresten så kunne få den til en god pris på arbejdet, måtte vi jo så slå til.

  Og så synes jeg kun at det er fint at Oliver lærer det med det elektroniske allerede fra lille. Selvfølgelig skal han også tumle rundt og lege med andet, men det skader jo absolut ikke med noget elektronisk. Som verden er nu, så skal man kunne noget, for at kunne komme frem. Og så kan man jo få så mange apps hvor man kan lære om bogstaver og tal 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *