Julekalender

I dag kom Viggas mormor forbi med en julekalender til hende. Julekalenderen indeholder 24 Pixi-bøger og jeg glæder mig SÅ meget til, at læse en lille bog med Vigga hver dag. Kalenderen er formet som en kæmpe stor bog. Vigga elsker bøger og der var julelys i hendes øjne, da jeg hev kæmpe bogen op af posen 😉 Jeg forsøgte, at tage et billede af hende og bogen – men hun var så træt, så træt. Det må blive en anden gang. Måske d. 1. december 😀

Share:

2 Comments

    • november 5, 2012 / 1:00 pm

      Den er nemlig rigtig fin. Jeg tænker også, at Pixi bøgerne er gode når de er så små – for det er deres koncentration jo også. Så, hvis man er rigtig heldig kan man nok godt nå, at læse en hel historie for dem ;-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *