På besøg hos moster og kusinen

I dag har vi været på besøg hos Viggas kusine Vilja og selvfølgelig hendes moster (Eas lillesøster). Vilja er lige blevet to år og det er altså sjovt, at se de to sammen. Vilja er ikke meget for, at dele sit legetøj. Det forsvinder i hvert fald meget hurtigt ud af Viggas hænder, hvis hun får fat i noget 😀
Vigga er meget interesseret i Vilja, og følger hende overalt med øjnene. Jeg tror at hun finder hende hurtige bevægelser meget fascinerende. De er nu søde sammen og jeg tror nok, at de skal få rigtig meget glæde af hinanden om et par år 😀

“NEJ, Vigga – det MIN”
“Den er altså spændende”

“Jeg kommer og tager den”
“Øj, jeg fik den” – “Godt hende kusinen skulle ind og sove” 😉
Share:

4 Comments

    • november 14, 2012 / 9:48 pm

      Ja, det er skønt de har hinanden 😀

    • november 14, 2012 / 9:49 pm

      Ja, det går stærkt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *