Ho, ho, ho

Her til aften har jeg ageret, som Julemandens hjælper. Jeg har pakket alle Viggas “kalender”gaver ind. Grunden til af jeg har skrevet kalender i anførelsestegn er, at det oprindeligt skulle havde været det. Men så kom jeg i tanke om, at jeg som barn fik gaver i sokken fra julemanden. Kan huske, hvor fantastisk jeg synes det var at stå op hver morgen og tjekke sokken. Så dette har vi (nok mest jeg) bestemt, at Vigga også skal have. Jeg har allerede været nede i min mors kælder for, at hente min gamle julemandssok.

Oprindeligt ville jeg have delt legopakken op i flere dele. Men så fik vi jo bObles fra Libero + jeg faldt over nogle små pixi-bøger i Netto med julesange. De er rigtig gode, så skynd jer i Netto og kig 😀

Der ser ikke ud af meget. Men 24 gaver er maaaange, at skulle pakke ind
2 timer senere
2 timer senere
Hov! Julemandens-hjælper skal jo også have sin belønning;-)
Share:

7 Comments

 1. november 23, 2012 / 8:59 pm

  Ih, hvor er det bare nogle fine gaver hun får! 😀 Har også overvejet de der bObles, men kan ikke rigtig bestemme mig for om jeg skal ‘købe’ dem eller ej 😛

  • november 23, 2012 / 9:02 pm

   Tak skal du have 🙂 Jeg er også selv ret tilfreds.

   De koster også ret mange point. Jeg ved heller ikke, hvor meget de leger med dem, men det får jeg nok snart at se. Jeg synes bare ikke, at der var noget mere interessant inde i deres pointshop. Den trænger til en seriøs opgradering!

   Forresten – flot layout du har fået på din side 😀 Det ser super godt ud!

 2. november 24, 2012 / 11:45 am

  Hvor ser det fint ud! Da jeg var barn, havde min mor allieret sig med en “julegås”, der ind i mellem kom forbi med et lille stykke slik eller noget, og så havde vi hvert år den samme juleby, som jeg måtte åbne en ting til hver dag. Det var fint (og nok en noget mere økonomisk smart løsning), men jeg har altid været SÅ misundelig på alle vennerne, der fik gaver hver dag.. Så jeg ender nok også med at lave sådan en pakkekalender som dig, hvis jeg en dag får mig nogle børn at lave dem til 🙂

  • november 24, 2012 / 7:44 pm

   En julegås? Hihi. Det er da opfindsomt. Er det noget, som hun bare selv har fundet på eller noget fra hendes egen barndom?
   Det lyder nu meget hyggeligt, med julebyen. Kan dog godt forstå, at du var lidt jaloux. Det havde jeg helt sikkert også været.

   Jeg tror måske også, at børn er lidt mere “forkælede” i dag end dengang vi andre var små. Vigga får både noget i julemandssokken fra os, adventsgaver fra min mor og kalendergaver fra Eas mor. Så hun kommer vidst ikke til at mangle i december måned. Hun har jo også fødselsdag. Det må blive sådan en måned, hvor hun rager til sig, til et helt år 😉

 3. Anonymous
  november 24, 2012 / 4:48 pm

  Fiiine ting : )
  Vi har to børn = 2 x 24 ting. Og ‘desværre’ er det tradition i min familie at alle gaverne hænger klar på en pakkekalender d.1. dec – så det har vi (som hos jer; nok mest jeg – hi, hi) bestemt at sådan gør vi osse… Men kors alle de dimser der skal hives til huse : ) Heldigvis er de nu så store at et marcipanbrød eller en slikkepind er helt ok : )
  Min søn fik fra mine forældre da han var lille en julekalender udelukkende med Schleich-dyr – og juleaften kom en bondegård. Det var et kæmpe hit! Men han legede heller ikke med andet – og er i dag i en alder af 8 den glade ejer af over 300 Schleich-dyr : )
  …og så er jeg sgu lidt misundelig over at du er færdig med at pakke ind…
  Har du osse lavet adventskrans.. Hva’?? Hva’??? (for det har jeg nemlig ikke… : ()

  • november 24, 2012 / 7:50 pm

   Taaak! 😀

   Hold da op. Godt det ikke er mig, som skal pakke SÅ mange gaver ind 😉 Nå vi får barn nr. 2 må det altså være Ea som står for gaveindpakning..
   Øj. KNALD god idé med Schleich dyrene og bondegården. Det er da en rigtig fin gave fra sine bedsteforældre. De der dyr er jo ikke HELT billige. Heldige dreng. Jeg anede slet ikke, at der fandtes så mange. Kunne dog godt forstille mig, at de store dinosaurer fx er et hit hos sådan en stor dreng.

   Kan godt forstå du er misundelig – ville jeg også selv være, hvis det var omvendt 😉 Og ja det har jeg SELVFØLGELIG lavet. Har også købt alle julegaverne, pyntet op, sendt julekort og bagt! 😀
   Aj, okay…. Måske ikke. Men det ville jeg virkelig ønske 😉

  • Anonymous
   november 24, 2012 / 9:20 pm

   Schleichdyrene er en viden-/lidenskab som han deler med sin far. Så de har virkelig kunne juble over et nyt katalog og en løve, der løftede poten på en anden måde end figuren fra forrige år.. Derfor ; )
   Men det er fedt legetøj og lillesøs og alle mulige unger vi på besøg elsker osse at vælte kurven og stille dyr op…
   Kh/Sofie (der vist har skrevet helt anonymt herinde længe nok : ))