Sporty leopard

Jeg faldt tilfældigt over nedenstående bukser fra Hummel inde hos House of kids. Jeg tænker at det er lidt atypisk at Hummel lige fyre sådan et leopard print af, men jeg kan faktisk ret godt lide det. Det er meget længe siden jeg har købt Hummel tøj til Vigga for jeg synes egentlig ikke at deres pige kollektioner er noget af råbe hurra for, for tiden. Men de skal have plus point for leo print. Hvad synes i om dem?

Share:

6 Comments

 1. februar 17, 2014 / 8:19 pm

  Fede! De passer da lige ind i Viggas garderobe 🙂

 2. Anonymous
  februar 17, 2014 / 8:38 pm

  Hej. Jeg overvejer at passe mit eget barn og er andet barn, ligesom ea gør, og vil derfor høre om du eller ea vil lave et indlæg om jeres tanker omkring denne ordning. Hvad er godt, hvad er skidt, hvad skal man være opmærksom på? Håber i har lyst. Mvh Mie.

  • februar 17, 2014 / 8:42 pm

   Hej Mie,

   Vi vil meget gerne lave et indlæg omkring det. Jeg har allerede skrevet lidt om det, hvis du søger på dagpleje eller lignede i søgefeltet til højre, så burde der kommer lidt frem.

   Jeg kan ikke lige love, at det bliver i morgen eller i overmorgen men vi skal forsøge at få skrevet det denne uge 🙂

 3. Anonymous
  februar 18, 2014 / 7:42 am

  Det lyder dejligt Louise. Tusind tak! Håber det kan hjælpe min beslutning lidt på vej. Mvh mie

 4. februar 18, 2014 / 1:12 pm

  Jeg synes generelt set ikke jeg har været så meget til Hummel til Alba – men der er gerne et par styles som jeg overvejer hver sæson…
  Til gengæld gør de det ret godt til drenge, så det er jo heldigt jeg har fået Arn ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.