Gulerodsbrud

Da vi fik besøg i dag skulle der selvfølgelig lidt hygge til. Jeg besluttede derfor, at bage min “elskede” gulerodsbrud. Det er virkelig en af mine stor-favoritter når det kommer til brød. Derfor er jeg nødt til, at dele opskriften med jer. Selvom det virker lidt underligt, så er den altså super let at lave. Jeg lod mig selv skræmme lidt af fremgangsmåden, da jeg så opskriften første gang. Jeg springer hurtigt over, hvis det er helt ukendt. Men i må altså i gang med at bage – de smager såååå godt 😀 Vigga elskede dem også….

Jeg har selv bagebogen, men jeg har fundet opskriften til jer her

Dejen er hævet flot op 

De ser lidt mærke ud på billedet, men de blev perfekte 🙂

Share:

4 Comments

 1. november 25, 2012 / 1:04 pm

  Åh, de smager så himmelsk gulerodsbrud, alt for længe siden jeg har spist sådan en!

  – Anne

 2. november 27, 2012 / 8:43 pm

  De ser lækre ud! Det skal da helt sikkert prøves herhjemme!

 3. november 28, 2012 / 7:17 am

  Åh de ser lækre ud!!!

 4. november 28, 2012 / 6:21 pm

  I må bare i gang 😀 De er super lette at lave og i vil helt sikkert lave dem igen og igen ;-D