Aaaatju!

Ea, Vigga og jeg er alle blevet syge. Vigga har været forkølet i en 5 dage og nu er Ea og jeg også blevet smittet. Øv. Det er ikke sjovt. Jeg har ikke selv været syg siden, at Vigga smittede mig med RS-virus i februar måned. Så jeg er lidt ynkelig i dag – hvilket egentlig er ret pinligt eftersom Vigga bare er herre sej og upåvirket af hendes forkølelse.
Min mor har heldigvis ferie, så hun har været her i dag og kigge lidt efter Vigga så jeg kunne slappe lidt af. Nu var jeg godt nok hjemme, men Vigga er aldrig blevet passet hverken på den ene eller anden måde før. Hun klarede det dog super flot 🙂

Share:

6 Comments

 1. november 28, 2012 / 9:03 am

  Rigtig god bedring! Ikke sjovt at have det skidt, når der er et lille barn i huset – vi lå engang med halsbetændelse begge to. Så er det saftsuseme en udfordring at tage sig af en livlig fyr på knapt to.

  • november 28, 2012 / 6:18 pm

   Tusind tak skal du have. Nej det er bestemt ikke sjovt. Puh ha. 2 x halsbetændelse og frisk fyr med krudt i lyder ikke, som den bedste kombination.

   Herhjemme har Ea heldigvis fået det bedre. Så det hjælper lidt for jeg har fået det værre 😉

 2. Anonymous
  november 28, 2012 / 11:43 am

  Rigtig god bedring til jer alle

  Hilsner fra Lisa

  • november 28, 2012 / 6:19 pm

   Tusind tak skal du have, Lisa 🙂

 3. november 28, 2012 / 12:37 pm

  Rigtig god bedring!!! ;(
  Stakkels (nu store) Vigga <3

  • november 28, 2012 / 6:20 pm

   Godt at se dig herinde, Suzan 🙂

   Tak skal du have 🙂