En lille smule fra Viggas fødselsdagsfest

Share:

6 Comments

 1. december 11, 2012 / 8:29 pm

  Ej hvor er de flotte de kager 🙂 ville hun gerne spise sin egen kage, eller var hun for feberramt? ( og STORT tillykke til Vigga fra en meget trofast læser og Vigga fan)

  • december 11, 2012 / 8:33 pm

   De var rigtig fine, de kager! 🙂

   Vigga er meget, meget glad for mad og har altid været det. Hun har aldrig været for syg til, at spise. Ikke engang, da hun om 2 måneder (0 måneder korrigeret) lå på hospitalet med RS virus. Selvom hun lå med c-pap, ilt og sonde så skulle hun gud-hjælpe-mig spise selv! 😉 Så, hvis hun stoppede med, at spise ville jeg klart ringe efter en ambulance – den måtte være helt gal 😉

   Hun startede med, at spise hånden og hatten. Derefter spise hun lidt af indmaden. Men hun gik slet ikke amok på den, som jeg har set andre børn gøre. Jeg endte med at halvere den så hun kunne få lidt af det inde i og det forsøgte hun, at skrabe ud med en ske <3

   Dejligt, at du læser med herinde 🙂

 2. december 11, 2012 / 8:31 pm

  Ser ud til at hun er blevet fejret med maner, dejlige billeder og sikken en skøn datter I har:-)

  • december 11, 2012 / 8:44 pm

   Tusind, tusind tak 🙂 Hun er super fantastisk!

 3. december 11, 2012 / 8:54 pm

  Hvor ser det vildt hyggeligt ud og sikke en kage! Har I selv lavet den? – den er bare super flot 🙂

  • december 11, 2012 / 8:57 pm

   Tak 🙂 Det var også rigtig hyggeligt 🙂

   Vi kan desværre ikke prale af, at have lavet kagen selv. Det er en, som jeg har bestilt hos en dame som laver dem 🙂
   Oprindeligt ville jeg egentlig have kastet mig ud i det selv. Men pludselig kunne jeg ikke overskue det alligevel og så bestilte jeg i stedet. Måske næste år 😉