Teboller

I dag bagte jeg lidt teboller til eftermiddagsmåltidet. Det var super nemt og det tog ikke meget mere end en time før der var friskbagte boller. De blev gode, men de blev altså ikke ligesom bagerens. Kan man overhovedet lave sådan nogen selv? I så fald modtages opskrift med kyshånd 🙂

I kan finde opskriften, som jeg brugte HER

Share:

2 Comments

  1. december 19, 2012 / 8:25 pm

    Altså, der var en pige i min vuggestuen, som havde nogle vIRKELIG lækre hjemmebagte theboller med. Jeg måtte spørge hendes mor, hvor opskriften var fra og den var fra Frk. Jensens kogebog. Jeg har ikke selv prøvet dem, men vil helt sikkert forsøge mig, hvis jeg en dag skal bage theboller 🙂

    • december 20, 2012 / 10:19 pm

      Jamen de var skam også rigtig gode. De var bare ikke ligeså luftige og lette som dem hos bageren 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *