Stolt dagpleje”mama”

Ea er jo startet som privat dagpleje”mama” herhjemme. Det er skønt at have hende hjemme hele dagen og ligeså skønt, at Vigga har fået en legekammerat. I skal lige have et billede af min søde kone og ungerne 🙂

Share:

5 Comments

 1. december 19, 2012 / 9:30 pm

  Skal de på kælketur? De er nu søde sådan nogle små størrelser. Jeg har selv to tumlinger 🙂

  • december 20, 2012 / 10:16 pm

   Ja, vi skulle lige ud og kælke lidt nu, hvor der var sne 😀

 2. Anonymous
  december 19, 2012 / 9:33 pm

  Nøj en cool karet : )
  Det lyder såååå hyggeligt – I er så heldige : ) Og fedt Ea tager det spring jeg tror mange drømmer om. De er kun små en gang, de søde små krapyler ; )
  Kh. Sofie

  • december 20, 2012 / 10:17 pm

   Vi føler os også meget heldige og priviligeret! Jeg kan kun anbefale at springe ud i det, hvis man har lyst og mulighed for det. Jeg ELSKER simpelthen at Vigga skal være herhjemme med sin mama imens jeg er i skole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *