1-års vaccine

Jeg er lit bagud. Men i fredags fik Vigga sin 1-års vaccine. Jeg var en smule nervøs for, at hun ville blive stiktosset og meget ked af at blive stukket. De andre gange har hun ikke sagt kvæk men nu, hvor hun er blevet så stor og hun jo også meget mere bevidst. Det gik heldigvis meget fint. Hun sagde ingenting til første stik og blev lidt ked af det anden gang. Men hun var hurtigt trøstet. Så vi gik derfra med lidt tårer i øjnene og et fint klistermærke.

Hun fik desværre lidt feber og var godt pylleret i ca. 1 1/2 døgn. Jeg havde forventet det, men virkelig håbet hun gik fri. Hun har været ramt til alle vacciner. Men nu er det heldigvis overstået.

Vores lille febertrold hygger sig med dyne og frugt i sofaen <3

Share:

6 Comments

 1. januar 9, 2013 / 10:45 am

  Nååårh det lille pus, det er så hårdt når de er kede af det 🙁

  De skal jo stikkes igen når de er 15 måneder, en i hvert lår igen.. Mener det er den sidste 🙂

  • januar 9, 2013 / 7:34 pm

   Det er rigtig hårde. Og lige præcis med feber er der bare ikke meget man kan gøre.

 2. januar 9, 2013 / 5:59 pm

  Husker bestemt vaccinerne, selv om at mine drenge nu er ved at være store. Ikke så meget for stikket – de har en ubarmhjertig sygeplejerske-mor :-), men for feber og forkølelser bagefter.

  • januar 12, 2013 / 10:15 pm

   Herhjemme er det også mest frygt for feber. Kan de blive forkølet bagefter?

 3. januar 9, 2013 / 8:13 pm

  Hader de vacciner. Aya har været ramt ved 2 ud af 3 og til 1 års vaccinen skreg hun, og da hun skulle til lægen 5 mdr efter, begyndt hun at skrige da vi kom i venteværelset.. hun kunne åbenbart huske det. Så lægebesøg er bestemt ikke et hit herhjemme 😉 Godt det nu er overstået…

  • januar 12, 2013 / 10:18 pm

   Vigga har været ramt ved alle 3 – desværre. Jeg var hos læge med hende igen igår og der var heldigvis ingen skrål eller sure miner 😉 Heldigvis! For hun er godt nok tit hos lægen, så det ville være ret mareridsagtigt, hvis hun pludselig begyndte at hade det 😀

   Stakkels Aya! Det må godt nok havde været traumatiserende når hun ligefrem kunne huske det. Men så igen. Det må være ret skræmmende, at der kommer en fremmed og stikker to store nåle i lårene på en. Jeg tror heller ikke at jeg ville tilbage 🙂