Sne!

I dag stod vi op til SNE! Så efter frokost skyndte vi os ned for, at finde kælken frem. Selvom den babykælk ikke har været fremme mange gange, så har den været alle pengene værd. Vigga elsker simpelthen at kælke, især, hvis vi løber. Hun griner og griner – det er så skønt. 

Share:

3 Comments

 1. januar 15, 2013 / 10:12 pm

  Skønne billeder! Især dem, hvor hun slikker sne af vanterne 🙂
  Jeg har også trukket kælke til den helt store guldmedalje i dag, da jeg var på legepladsen med vuggestuen, hvor jeg er vikar.. Har stadig ondt i armene! Men det er jo det hele værd, når de griner helt inde fra maven af 🙂

  • januar 16, 2013 / 7:47 pm

   Tak! Jeg synes også de er super skønne 🙂
   Åh ha. Jeg synes det var hårdt nok, at trække Vigga rundt. Hun synes også det er sjovest når jeg løber med kælken. Men så får man da dagens motion. Men jeg havde nok ikke holdt til, at trække 14 små poder på skift 😀
   Men du har helt ret – det er bare det hele værd! Fantastisk at i har kælke i “din” vuggestue. Det har vi aldrig haft de steder, hvor jeg har arbejdet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *